Afaceri Constanța S-a fondat Tineri fermieri din Cogealac Cooperativă Agricolă SRL. Cine o administrează

foto: pexels O nouă societate care se ocupă cu comerţ cu ridicata al cerealelor, seminţelor, furajelor şi tutunului neprelucrat, și-a pus bazele în comuna Cogealac, județul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Tineri fermieri din Cogealac Cooperativă Agricolă.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 15553/20.06.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 19.06.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Tineri fermieri din Cogealac Cooperativă Agricolă. 

Firma nou înființată are un capital social de 10.000 lei, total părţi sociale: 500 a 20 lei fiecare. Firma are sediul social în satul Cogealac, comuna Cogealac, Strada Gării nr. 132, Lot S1, birouri, parter, C55, judeţul Constanţa

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 462 - Comerţ cu ridicata al produselor agricole brute şi al animalelor vii. Durata de funcționare a societății este nedeterminată. 

Fondatori sunt Roco Farm SRL, Compechim Cereal  SRL, Valnyc Grains SRL, Harţanu George, Alexa Robert-Dumitru (numele lui mai apare și în firma Alexa Robert-Dumitru Întreprindere Individuală). Administratori sunt Alexa Robert-Dumitru, Roşu Constantin, Gache Dan (numele lui mai apare și în firma GNS Viitor Cons SRL, compechim Cereal SRL).

Cenzor este Harţanu Maria-Cristina, iar cenzor suplenat Dore Antonio Costa. Reprezentanţi asociaţi persoane juridice sunt Alexa Robert-Dumitru, Roşu Constantin(numele lui mai apare și în firma Roco Farm  SRL), Tănase Nicuşor-Cătălin, Harţanu George, Gache Dan.   
  


Despre Roco Farm SRL 

Potrivit platformei Termene.ro., consultată la data de 18 iulie 2023, societatea are ca obiect de activitate principal cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase.  

Potrivit sursei citate, firma își are sediul social pe Strada Gării, Nr. 132, Ap. Lot S1, Dormitor Parter, C57, Cogealac, Județ Constanța. 

Asociat unic și administrator este Roșu Constantin. Numele acestuia mai apare și în firma Tineri Fermieri din Cogealac Cooperativa Agricolă. 


Despre Compechim Cereal SRL

Potrivit platformei Termene.ro., consultată la data de 18 iulie 2023, societatea are ca obiect de activitate principal cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase și a fost fondată la data de 8 februarie 2022.   

Potrivit sursei citate, firma își are sediul social pe  Strada Gării, Nr. 132, Cogealac, Județ Constanța.  În cee ace privește situația financiară în anul 2022, sociateta a raportat o pierdere de -628 lei. 

Asociat unic și administrator este Gache Dan.  Numele acestuia mai apare și în firmele GNS Viitor Cons SRL și Tineri fermieri din Cogealac Cooperativa Agricolă.



Despre Valnyc Grains SRL

Potrivit platformei Termene.ro., consultată la data de 18 iulie 2023, societatea are ca obiect de activitate principal comerț cu ridicata al cerealelor, semințelor, furajelor și tutunului neprelucrat  și a fost fondată la data de 10 septembrie 2021. 

Potrivit sursei citate, firma își are sediul social pe Strada Stadionului, Nr. 5, Cogealac, Județ Constanța.  În ceea ce privește situația financiară în anul 2022, sociateta a raportat  o pierdere de -71
Lei. 

Asociat unic și administrator este Tănase Nicușor Cătălin. Numele acestuia mai apare și în firma Tineri fermieri din Cogealac Cooperativa Agricolă.  


 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.




Citește și: 

Doi medici din Constanta deschid o firmă

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.