Afaceri Constanța Schimbări în acționariatul societății Framicer Import Export SRL


Acționarii societății Framicer Import Export SRL, Meric Cenk Yigit (cetățean turc) și Parati Vittorio (cetățean italian) s-au reunit în Adunare Generală Extraordinară a Acționarilor.

Una din cele mai importante decizii vizează retragerea din societate a lui Parati Vittorio şi cesionarea la valoare nominală cele 20 părţi sociale în valoare totală de 200 lei, reprezentând 50% din capitalul social al societăţii către Meric Cenk Yigit.

Potrivit documentului, în urma cesiunii, structura participării acţionarilor la capitalul social al societăţii Framicer Import Export SRL va fi următoarea: Meric Cenk Yigit, deţinător a 100% părţile sociale ale societăţii.

Capitalul social subscris şi vărsat este de 400 lei divizat în 40 părţi sociale, fiecare parte socială fiind în valoare de 10 lei.

Tot în cadrul AGEA s-a decis actualizarea actului constitutiv societăţii „Framicer Import Export " - SRL, conform ultimelor modificări, aprobate.

Documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2754 din data de 22 iunie 2023.


Despre Framicer Import Export SRL

Potrivit platformei Termene.ro, consultată la data de 24 iunie 2023, firma care se ocupă cu lucrari de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale are sediul social pe strada A. S. Puskin, nr. 28, Constanța.

Situația financiară pentru anul 2022 arată în felul următor: o cifră de afaceri în valoare de 2.694.794 lei, un profit de 852.039 lei la un număr de 8 angajați.


Firma îi are ca asociat și administrator pe Meric Cenk Yigit. Așa cum precizam anterior, Paratti Vitorio s-a retras din societate.

Numele lui Meric Cenk Yigit mai apare și în firmele Alfa Engineering Construction SRL și Kumsal Invest Construct SRL



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și: Firme Constanța. Schimbări în cadrul societății Astro Ikodomi SRL!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.