Afaceri Constanța Start Control Advice SRL, o nouă societate de contabilitate și consultanță fiscală, înființată în municipiu


 foto: Pixabay
O nouă societate care se ocupă cu activităţi de contabilitate şi audit financiar, consultanţă în domeniul fiscal, exclus consultanţă fiscală şi audit și-a pus bazele în municipiul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Start Control Advice SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 17928/14.07.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 13.07.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Start Control Advice SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în  municipiul Constanţa, strada Ştefan cel Mare nr. 44, judeţul Constanţa. 

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 692 - Activităţi de contabilitate şi audit financiar; consultanţă în domeniul fiscal. Durata de funcționare a societății este nedeterminată. 

Fondatori sunt As Business Expert SRL cu sediul social în judeţul Constanţa, municipiul Constanţa și Best Business Management SRL cu sediul social în judeţul Constanţa, municipiul Constanţa.

Administrator este Ivaşcu Ana-Raluca, iar reprezentanţi asociaţi persoane juridice: sunt Ivaşcu Ana-Raluca și Dobrilă Gabriela. 



Despre asAs Business Expert SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 17 august 2023, societatea a fost înființată la data de 11 iunie 2012. Firma are sediul pe strada Dorobantilor, Nr. 20, Constanța, Județ Constanța.   

As Business Expert SRL are ca obiect de activitate activități de contabilitate și audit financiar, consultanță în domeniul fiscal.  

Situația financiară se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 289.620  lei, un profit de 143.588 lei la un număr de  4 angajați.

Asociați sunt Ivaşcu Ana-Raluca și Dobrilă Gabriela (care este și administrator).

Numele Ivaşcu Ana-Raluca mai apare și în firmele  As Business Advice SRL, Best Business Management SRL, Best Cont Advice SRL, Smart Cont Advice SRL,Global Cont Advice SRL, Duo Smart Advice SRL și Start Control Advice SRL.  Numele Dobrilă Gabriela apare și în firmele   As Business Advice SRL,Best Business Management SRL,Best Cont Advice SRL, Smart Cont Advice SRL,Global Cont Advice SRL și Start Control Advice SRL. 



Despre Best Business Management SRL 

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 17 august 2023, societatea a fost înființată la data de 9 octombrie 2017. Firma are sediul pe aleea Macilor, Nr. 4, Constanța, Județ Constanța.   

Best Business Management SRL are ca obiect de activitate activități de contabilitate și audit financiar, consultanță în domeniul fiscal.  

Situația financiară se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 245.875 lei, un profit de 165.708 lei la un număr de 2 angajați.

Asociați sunt Ivaşcu Ana-Raluca (care este și administrator) și Dobrilă Gabriela.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 




PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:


Un cetățean din Australia și-a deschis firmă la Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.