Afaceri Constanța Unul dintre asociații societății Diamant Olimp s-a retras din firmă

Foto: PexelsUnul dintre asociații societății DIAMANT OLIMP - S.R.L. a decis să se retragă din firmă. Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial, Vasile Zamfir și Aurelian Daniel Enache, în calitate de asociaţi cu o participare de 100% la capitalul social al Societăţii DIAMANT OLIMP - S.R.L., au hotărât retragerea din firmă a lui Aurelian Daniel Enache.

Astfel, asociatul Aurelian Daniel Enache se retrage din societate şi cesionează la valoarea nominală toate părţile deţinute la Societatea DIAMANT OLIMP - S.R.L., respectiv un nr. de 10 de părţi sociale în valoare totală de 100 lei (cate 10 lei fiecare parte socială), asociatului Vasile Zamfir.

Urmare a cesiunii societatea îşi va continua activitate cu asociat unic, Vasile Zamfir, care va deţine 20 de părţi sociale a 10 lei fiecare parte socială cu o valoare totală de 200 lei, reprezentând 100% capital social al societăţii, respectiv 100% din cota de participare la beneficii şi pierderi.

Despre Diamant Olimp

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 10 mai 2024 societatea a fost înființată în anul 2020 și are sediul pe Strada Liviu Rebreanu, Nr. 28, Constanța. Firma se ocupă cu lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale.

Pentru anul 2022 societatea a raportat cifră de afaceri de 280.918 lei, profit de 162.784 lei și un angajat.

Unic asociat și administrator este Vasile Zamfir.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 

Citește și: 

Societatea Artemis Top Cafe SRL Constanța și-a schimbat sediul social

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Există viaţă şi după Kay Tonnes Thorkildsen Dezbatere publică pentru un proiect imobiliar care va uni Ovidiu de Constanţa (document)

07 Mar 2017 3709