Afaceri Constanța Ursache Termoinstal SRL, firmă nouă în domeniul instalațiilor sanitare și de încălzire, în Tortoman

foto: Unsplash
O nouă societate care se ocupă cu lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat și-a pus bazele în satul Tortoman, județul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Ursache Termoinstal SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 17740/13.07.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 10.07.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Ursache Termoinstal SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 300 lei, total părţi sociale: 30 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în satul Tortoman, comuna Tortoman, Strada Primăverii, nr. 9, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 432 - Lucrări de instalaţii electrice şi tehnico-sanitare şi alte lucrări de instalaţii pentru construcţii.

Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatori ei sunt Ursache Vasile, Ursache Mihai, Ursache Ion, Ursache Gheorghe, Ursache Marian-Răzvan, Ursache Silviu-Andrei.

Firma îi are ca administratori pe Ursache Marian-Răzvan, Ursache Silviu-Andrei, Ursache Vasile(numele lui mai apare și în firma Ursbel Termoinstal SRL), Ursache Gheorghe (numele lui mai apare și în firma Ursbel Termoinstal SRL), Ursache Mihai (numele lui mai apare și în firma Ursbel Termoinstal SRL), Ursache Ion (numele lui mai apare și în firma Ursbel Termoinstal SRL).



Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:

 

Un cetățean din Australia și-a deschis firmă la Constanța


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.