After Bell SRL și-a deschis punct de lucru în Năvodari



Hotărârea nr. 1 din 18.12.2023, adoptată de Adunarea Generală a Asociaților firmei After Bell SRL, din Craiova, str. Gârlești nr. 132R, jud. Dolj, aduce modificări semnificative structurii și direcției de dezvoltare a societății. Sunt vizate retrageri de asociați, cesiune, schimbări în domeniul de activitate și nu numai.

Prima decizie vizează retragerea din societate a asociaţilor Trană Ion (deţinător a 5 părţi sociale, în valoare totală de 50 lei) şi Păunescu Nicu-Cătălin (deţinător a 5 părţi sociale, în valoare totală de 50 lei) prin cesionarea integrală a celor 10 părţi sociale, în valoare totală de 100 lei, lui Trană Maria-Alexandra, care devine astfel asociatul unic al firmei.

Cesiunea se face la valoarea nominală a părţilor sociale, odată cu transmiterea părţilor sociale, transmiţându-se şi drepturile şi obligaţiile aferente.

Ca urmare a acestei cesiuni,  Trană Maria- Alexandra devine asociat unic al firmei, deţinând întregul capital social, în valoare totală de 100 lei şi ca urmare, întregul activ şi pasiv al acesteia.

Potrivit documentului, se revocă Trană Ion şi Păunescu Nicu- Cătălin din funcţia de administrator şi se numeşte în această funcţie dna Trană Maria-Alexandra.

Mandatul de administrator al lui Trană Maria- Alexandra este pe durata a 99 de ani, aceasta având puteri depline de administrare şi reprezentare.

Odată cu revocarea din funcţia de administrator, Trană Ion şi Păunescu Nicu-Cătălin se consideră a fi descărcaţi de gestiune, administrarea societăţii fiind în sarcina dnei Trană Maria-Alexandra.

Societatea deschide un punct de lucru în loc. Năvodari, str. D21-D22 nr. 27-28, Lot 1, jud. Constanţa.

Societatea va avea ca obiect principal de activitate: facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată, fără cazare, ce corespunde grupei CAEN 552, activitatea principală fiind codificată la clasa CAEN 5520 - Facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată.


Deasemenea, se radiază întregul obiect secundar de activitate pe care firma îl desfăşoară în prezent și se extinde obiectul secundar cu următorul domeniu -clasa CAEN 6820 - Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Facem precizarea dă documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 312 din data de 22 ianaurie 2024.



Despre After Bell SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 28 ianaurie 2024, societatea are sediul pe Strada Girlești, Nr. 132R, Craiova, Județ Dolj. 

After Bell SRL are ca obiect de activitate facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată. Asociat unic și administrator este Trană Maria-Alexandra. 


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.





PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Firme ConstanțaKamy Bio Prod SRL și-a schimbat sediul social

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.