Aglomerație mare pe DN 39, pe sensul de mers spre Constanța și Autostrada Soarelui! (FOTO+VIDEO)


Aglomerație mare pe DN 39 pe sensul de mers spre Constanța și Autostrada Soarelui. Se circulă îngreunat, în coloane lungi,  la sensul giratoriu de la Agigea la intersecția cu DN38, la Varianta Eforie Nord și la sensul giratoriu spre Eforie Sud.

Peste tot sunt polițiști de la Serviciul Rutier care dirijează traficul.

​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că situația traficului pe principalele artere rutiere la ora 13:00 este:
 
1. DN 1 Ploiești - Brașov: coloană de autovehicule între stațiunile Predeal și Bușteni, pe sensul de coborâre Brașov - Ploiești. Se recomandă ca rută alternativă DN 1A: Săcele - Cheia - Vălenii de Munte - Ploiești.
2. DN 7 Pitești - Sibiu: trafic normal.
3. DN 39 Constanța - Vama Veche: valori de trafic în creștere pe sensul de mers către Constanța, fiind formate coloane de autovehicule în stațiunile Costinești și Eforie Nord.

Se recomandă ca rută alternativă DJ 391, prin localitatea Negru Vodă.

4. A1 București - Pitești: trafic normal.
5. A1 Sibiu - Deva: trafic normal.
6. A2 București - Constanța: valori de trafic în creștere pe sensul de mers către București, iar în zona localității Fetești, județul Ialomița, polițiștii deviază autovehiculele care circulă spre capitală, pe două benzi.

7. A3 București - Ploiești: trafic normal.
8. A4 Ovidiu - Agigea: valori de trafic în creștere pe sensul de mers către Ovidiu.
 

Recomandăm conducătorilor auto să se asigure foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, păstrând în mers o distanță regulamentară între autovehicule, care să le permită să frâneze în condiții de siguranță, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului pentru fluidizare și să evite depășirile periculoase ale coloanelor formate!



Atragem totodată atenția șoferilor, în mod ferm, să nu urce la volan obosiți sau sub influența alcoolului ori a substanțelor stupefiante!, transmite ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 



Citește și: UPDATE. Accident rutier cu victimă încarcerată pe autostrada A4! Intervine elicopterul SMURD (FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Situația traficului la această oră. Aglomerație către litoral, pe A2

10 Aug 2019 2057