Alfa Terminal Constanța SRL, investitor în două proiecte în Incinta Port. Anunțul APM Constanța

 

 
  • Asociați în SC Alfa Terminal Constanța SRL sunt Silva Logistic Holdings Limited (Cipru) și Kronospan Trading SRL.
 
Agenția pentru Protecția Mediului  Constanța anunţă publicul interesat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru două proiecte din Incinta Port, în care titular este CN Administrația Porturilor Maritime Contanța SA, iar investitor - Alfa Terminal Constanța SRL.
 
Unul dintre proiecte se referă la „Construire platforme betonate trafic greu, împrejmuire perimetrală platforme, amenajări exterioare și realizare acces pe teren“, iar celălalt la „Construire hală metalică de tip șopron, amenajări exterioare, platforme betonate trafic greu și realizare acces pe teren“, ambele propuse a fi amplasat in municipiul Constanța, Incinta Port, Platforma 3, parcela FB1, Fund Bazin 2S,  județul Constanța.
 
Proiectele deciziilor de încadrare şi motivele care le fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8.00 și 16.30, și vineri, între orele 8.00 și 14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmct.anpm.ro.
 
Prezentele anunțuri au fost afișate pe site pe 23 noiembrie 2023, iar comentariile / observaţiile / propunerile publicului interesat se pot înainta în termen de 10 zile de la această dată.
 
Despre SC Alfa Terminal Constanța SRL.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 28 noiembrie 2023, SC Alfa Terminal Constanța SRL a fost înființată în anul 2000, are adresa în municipiul Constanța, Incinta Port, iar obiectul de activitate principal este „Intermedieri în comerțul cu material lemnos și materiale de construcții“. 
 
Asociați în SC Alfa Terminal Constanța SRL sunt Silva Logistic Holdings Limited - Cipru (cu 99,23%) și Kronospan Trading SRL (cu 0,77%). Administrator este Lambros Hajigeorghi, cu cetățenie cipriotă. 

 
În 2022, SC Alfa Terminal Constanța SRL a avut o cifră de afaceri de 15.442.045 lei, o pierdere de 1.078.464 lei și număr mediu de angajați - 28.
 

Despre SC Kronospan Trading SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 28 noiembrie 2023, SC Kronospan Trading SRL a fost înființată în anul 1999, are adresa la Sebeș, în județul Alba, iar obiectul de activitate principal este „Fabricarea de furnire și a panourilor de lemn“.  
Asociat unic în SC Kronospan Trading SRL este Kronospan Holdings South Limited, din Cipru. Calitatea de administrator e deținută de Oana Bodea. 
 
În 2022, SC Kronospan Trading SRL a avut o cifră de afaceri de 2.494.611.480 lei, o pierdere de 15.546.600 lei și număr mediu de angajați - 655.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, anunț public în privința unui proiect al OMV Petrom SA derulat la Tuzla

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu vor modificarea CA-ului Oil Terminal SA Peste 100 de sindicalişti din Constanţa au cerut demisia ministrului Grigorescu (galerie foto)

07 Oct 2016 3221