ANAF Constanța se alătură valului de proteste din țară (GALERIE FOTO+VIDEO)



Proteste spontane la Ministerul de Finanţe şi în ţară. Mii de angajaţi au ieşit joi, 10 august 2023, din birouri şi nu au mai vrut să muncească. Aceștia nu sunt de acord cu ordonanţa Guvernului, redactată chiar de Ministerul Finanţelor, care aduce austeritate în instituţiile de stat. Aceste proteste au loc și la Constanța.
 
Federația Sindicatelor din Administrația Fiscală „Solidaritatea”, afiliată la Blocul Național Sindical, anunța o grevă de avertisment a angajaților din Administrația Fiscală în data de 22 august 2023.
 
Aceștia menționează că protestul de ieri a fost spontan, așadar nu au un calendar al acestuia.
 
Cei de la Sindicatul PUBLISIND din Constanța protestează. Protestul are loc la sediul la ANAF de pe strada I. G. Duca din municipiul Constanța.

„Așa cum se știe, în spațiul public a apărut un proiect de ordonanță care vizează, pe lângă anumite măsuri din mediul privat și bugetarii, funcționarii publici. Toată lumea, după o perioadă în care puterea de cumpărare a căzut pentru orice salariat din România, inclusiv bugetari, ne așteptam cu toții la anumite creșteri de salariu sau măcar indexări la rata inflației”, declară un protestatar.


Restul declarației o puteți auzi în video-ul de mai jos:






Oamenii sunt nemulțumiți de condițiile în care aceștia lucrează.








Citește și:
Date din proiect: Cum va arăta viitorul magazin Dedeman de pe bd. I.C. Brătianu? (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mesaje de la sindicaliștii din Constanța „Nu ne mai vindeți gogoși”

11 Aug 2023 1292

Proteste la Constanţa Se cere demisia preşedintelui ANAF, Gelu Ştefan Diaconu

12 Nov 2015 2771