Angajații Caselor de Asigurări de Sănătate, protest la nivel național UPDATE. CAS Constanța are programul întrerupt!



 foto cu rol ilustrativ
UPDATE - Oficial de la Casa de Asigurări de Sănătate Constanța

Având în vedere Notificarea pe care instituția noastră a primit-o de la Sindicatul CAS Tomis Constanța, cu privire la mișcările de protest ale salariaților, revenim cu următoarele precizări:

“Începând cu data de 02.11.2023, până la noi dispoziții, în intervalul ora 09:00 – 16:00, semnatarii protestului, nu vor lucra cu publicul (asigurații, angajatori și furnizori) atât în ceea ce privește relația directă cu publicul prin ghișeu, cât și procesarea cererilor transmise prin poștă sau electronic.”

Facem apel la înțelegerea asiguraților județului Constanța și îi rugăm să nu se deplaseze la instituție în intervalul menționat, având în vedere că solicitările nu le vor putea fi rezolvate.


Vom reveni cu informații actualizate în funcție de evoluția evenimentelor, Casa de Asigurări de Sănătate Constanța. 



Știrea inițială 

Casa de Asigurări de Sănătate Constanța  informează asigurații, furnizorii, precum și agenții economici, că de astăzi 02.11.2023, începând cu ora 09:00 nicio operațiune specifică obiectului de activitate al instituției nu va mai fi posibilă.

Toți angajații din cadrul caselor de asigurări de sănătate, la nivel național, protestează prin întreruperea lucrului pentru o perioadă nedeterminată.

Facem apel la înțelegerea asiguraților județului Constanța și îi rugăm să nu se deplaseze la instituție, având în vedere că solicitărilor nu le vor putea fi rezolvate.


Vom reveni cu informații actualizate în funcție de evoluția evenimentelor, transmite CAS Constanța. 

Amimtim că, Blocul Național Sindical (BNS), alături de afiliatul său Federația Sindicatelor Caselor de Asigurări de Sănătate, informează că începând de joi, 2 noiembrie 2023, angajații Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, ai Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, ai Caselor Județene de Asigurări de Sănătate și ai Casei de Asigurări de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranței Naționale și Autorității Judecătorești intră în protest generalizat pe perioada nedeterminată.


Această decizie survine ca urmare a faptului că, după luni de zile de dialog și de așteptare, am constatat că pentru cei mici ca număr, în ciuda răspunderilor sociale majoare pe care aceștia le au, nu se găsesc soluții. Însă sunt găsite soluții satifăcătoare și imediate pentru cei mari, de ordinul zecilor de mii de salariați, transmite reprezentanții Blocului Național Sindical (BNS).



Citește și:

Angajații Caselor de Asigurări de Sănătate, protest pe o perioadă nedeterminată, începând de joi
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.