ANI acuză - Valeriu Anton, primarul din Corbeanca, avere „nejustificată“ de 3 milioane de lei



Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către Valeriu Anton, primarul din Corbeanca. 

Potrivit unui comunicat oficial, Agenția Națională de Integritate a anunțat luni, 20 noiembrie 2023, constatarea existenței unei „diferențe nejustificate în cuantum de 3.061.855 lei între averea dobândită și veniturile realizate de către Anton Valeriu (nr. primarul din Corbeanca) împreună cu familia, în perioada exercitării funcției publice“.

Iată ce avere are Valeriu Anton, primarul din Corbeanca! ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din Curtea de Apel București (DOCUMENTE)


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și


Justiție la Constanța!
9 ani de închisoare pentru un tânăr care a furat o ciocolată și tabletă de vitamina C! Cum s-a ajuns la această pedeapsă



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Valeriu Anton, primarul din Corbeanca, trimis în judecată de DNA! Începe procesul

14 Dec 2023 1087

Iată ce avere are Valeriu Anton, primarul din Corbeanca! ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din Curtea de Apel București (DOCUMENTE)

20 Nov 2023 955

Valeriu Anton, primarul comunei Corbeanca, trimis în judecată de DNA

14 Jul 2023 1290

Oficial Primarul comunei Corbeanca, reținut de procurorii Anticorupție! Ce acuzații îi aduc anchetatorii

05 May 2023 1008