Anunț important al Primăriei Constanța referitor la cardurile Respect. Ce trebuie să știe cei care dețin astfel de carduri

Card RESPECT. Foto: Primăria ConstanțaMâine, cele 24.944 de carduri RESPECT care au fost distribuite constănțenilor vor fi alimentate cu câte 50 de lei!

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, cardul, care este foarte ușor de folosit, va putea fi utilizat doar pentru achiziționarea de alimente conform regulamentului programului RESPECT.

Cu acest card se pot efectua operațiuni de plată contacteless fără utilizarea codului PIN în limita sumei de 100 de lei.

„Rețineți! Cardul nu oferă posibilitatea de a efectua operațiuni de retragere de numerar sau preschimbare de numerar și va putea fi utilizat exclusiv pe teritoriul României, în termenul de valabilitate“ - au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.


Persoanele care primesc tichetele valorice pe suport electronic beneficiază de servicii gratuite de interogare a soldului atât telefonic, cât și prin intermediul unei aplicații electronice moderne care permite: interogare sold și istoric tranzacții, recuperare cod PIN, blocare card, acces la lista de unități afiliate și care acceptă cardul RESPECT (inclusiv serviciu de geo-localizare).

„Vă rugăm să nu uitați ca beneficiază de programul RESPECT doar persoanele care au achitat sumele datorate bugetului local la termenul scadent.

Toate persoanele care figurau cu datorii în momentul depunerii documentelor au fost notificate de acest lucru și multe dintre ele au remediat această situație.

Orice informație suplimentară poate fi obținută la numerele de telefon 0341.448.530 / 0341.180.107 - Serviciul sprijin comunitar și evenimente sociale“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.


 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Anunț important pentru constănțeni! Încep înscrierile în programul „RESPECT” pentru anul 2023

18 Oct 2022 1930

Primăria Municipiului Constanța anunță Cardurile RESPECT ajung la domiciliul beneficiarilor. Când se va face alimentarea lor

10 Mar 2022 6112

Constanța Programul „RESPECT”. Carduri în loc de tichete valorice pentru beneficiari începând de anul viitor

31 Dec 2021 6769

Constanța. Gala Urban Legend 8 „David“ Florin Lupu l-a învins pe „Goliat“ Yusuf Gungoren (galerie foto)

07 Oct 2019 5306