Asociații sunt originari din Hârșova, județul Constanța Decizia luată de Dragoș și Carmen Buriu în New Gambling Solutions SRL

Foto: Pexels

Dragoș Buriu și Carmen Buriu, ambii născuți și domiciliați în Hârșova, județul Constanța, sunt asociații firmei New Gambling Solutions SRL.
 
Conform hotărârii nr. 1 din 27 noiembrie 2023, cei doi au hotărât revocarea din funcția de administrator a lui Carmen Buriu.
 
În locul ei, noul administrator este Daniel Câdu, născut în Topraisar, județul Constanța și domiciliat în Hârșova, județul Constanța.
 
Durata mandatului administratorului va fi de patru ani, conferindu-i-se puterea de a fi reprezentantul legal de drept al companiei, cu puteri limitate.
 
Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 24 din data de 4 ianuarie 2024.
 
Despre New Gambling Solutions SRL
 
Conform termene.ro, firma are sediul în București, obiectul de activitate este „activități de jocuri de noroc și pariuri” și a fost înființată în 2023.
 

Sursa citată arată că Dragoș Buriu este prezent în mai multe firme, printre care AZ Premium Homes SRL, AZ Software Mangement Solutions SRL, Acrux Production SRL, AZ Data Solutions SRL etc.
 
Și Carmen Buriu este prezentă în mai multe firme, precum Alma Super Games SRL, Almapress Line SRL, Logic Drink SRL sau Genius Counsels SRL.

 
Potrivit Registrului Comerțului, noul administrator, Daniel Câdu apare și în: Acrux Production SRL, Alma Line Management SRL, Almacrux Production SRL, Almapress Line SRL, Forever Service Hirsova SRL, Heritage Development SRL, Legacy Online Services SRL, Slot Monitor SA și Smart Victory SRL.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Firme Constanța Win Jackpot SRL a fost dizolvată și radiată

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.