Se oprește apa în localitățile Costinești și Schitu pentru efectuarea unor lucrări RAJA

Avarie RAJA. Foto: PexelsSC RAJA SA anunță că la nivelul Complexului de Înmagazinare-Pompare Costinești se vor executa lucrări de racordare a noilor conducte de alimentare cu apă la rezervoarele de înmagazinare aferente acestuia.

Pentru realizarea acestor operațiuni, se va întrerupe furnizarea apeide marți - 06iunie 2023, ora 22:00, până miercuri – 07 iunie 2023, ora 06:00.

În acest timp vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Costinești și Schitu.

Potrivit SC RAJA SA. investiția face parte din Contractul de lucrări CL 41 – “Surse de apă, rezervoare, stație de pompare, stație de clorare, rețele de incintă din comuna Costinești, reabilitare Gospodărie de Apă Eforie Nord, stație de clorare și instalare grup de pompare pentru localitatea Agigea. Reabilitare conducte de aducțiune GA Constanța-Sud-Lazu-Agigea-GA Eforie Nord, Reabilitare conducte de aducțiune GA Eforie Nord-Agigea”în valoare totală de aproximativ 77 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm ca echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.
Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.
Prin implementarea acestora se realizeazăîmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor“ - au mai precizat reprezentanții SC RAJA SA.

Citește și: 

ConstanțaAvarie majoră pe conducta principală de alimentare cu apă de pe strada Badea Cârțan în zona intersecției cu strada Ștefăniță Vodă

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

RAJA SA Astăzi se oprește apa în Costinești și Schitu! Când va reveni apa potabilă la robinete

06 Jun 2023 1052

RAJA anunță Atenție, se oprește apa în localitățile Costinești, Schitu și Comana!

23 Jan 2023 1242