Constanța Atenție șoferi! De luni, noi restricții pe Podul Ovidiu! Se reiau lucrările la podul situat pe drumul național DN 2A

Foto: DRDP ConstanțaAtenție șoferi! Începand cu data de 18.09.2023 vor fi instituite restricții pe Podul Ovidiu!

D.R.D.P. Constanța informează participanții la trafic că, începând de luni, 18 septembrie 2023, ora 9:00, se instituie restricții de circulație în vederea continuarii si finalizării executării lucrărilor de reabilitare a Podului Ovidiu, situat pe drumul național DN 2A, km 196+739, traficul rutier urmand a se desfașura pe cate o bandă de circulație în ambele direcții.

„Începând de luni, 18.09.2023, ora 9:00, se vor institui restricții de circulație pe podul de pe DN 2A, km 196+739, la Ovidiu, în județul Constanța, pe Calea 2 de circulație (direcția de mers Constanța – Hârșova), pentru a continua și finaliza lucrările de reabilitare a acestui important obiectiv de interes național si european.
Podul este amplasat în intravilanul orașului Ovidiu, pe drumul național DN 2A, care este amplasat în partea de sud-est a României, având traseul de la Vest către Est și străbate zona de platou a teritoriului Dobrogean, traversând canalul Poarta Albă-Midia-Năvodari.!“ - au mai precizat reprezentanții CNAIR

Citește și: 

Atenție șoferi! Traficul este aglomerat în zona podului de la Ovidiu! Se circulă îngreunat, din cauza lucrărilor de reparații, pe ambele sensuri de mers (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.