Atenție, șoferi! Încep lucrările de frezare a carosabilului pe strada Andrei Mureșanu din cartierul Coiciu. Sunt anunțate restricții


foto: Primăria Constanța  Încep lucrările de frezare a carosabilului pe strada Andrei Mureșanu din cartierul Coiciu. 

Luni, 20 februarie, echipele Confort Urban vor interveni cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada Andrei Mureșanu, tronsonul cuprins între strada Fulgerului si strada Baba Novac.,transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.  

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restrictionat total, în intervalul orar 08:00-16:00. Marti, 21 februarie și miercuri, 22 februarie, va continua procesul de decopertare a carosabilului și vor fi instituite aceleași restricții de trafic rutier.

În paralel cu lucrările de frezare, continuă intervențiile asupra suprafețelor pietonale. Se scot vechile borduri, se consolidează trotuarele prin asternerea de piatră și se construiesc casete pentru spatii verzi pe tronsonul delimitat de strada Baba Novac și strada Izvor. Suprafețele pietonale vor fi reamenajate cu asfalt destinat traficului pietonal. La final, va fi asfaltată suprafața carosabilă și vor fi aplicate marcaje rutiere.


Facem din nou apel către către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări., transmite Primăria Constanța. 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Atenție, șoferi! Sunt restricții de trafic pe strada Andrei Mureșanu din cartierul Coiciu

27 Feb 2023 954

Constanţa Atenție, șoferi! Sunt restricții de trafic pe strada Rândunelelor din cartierul Coiciu

19 Aug 2021 1371