Au fost împuternicite persoanele care se vor ocupa de operațiunile financiare ale Iowemed

  • De operțiunile financiare ale firmei Iowemed SA se vor ocupa managerul Iowemed Constanța, Carmen Daniela Toma, alături de Maria Cecilia Danițoiu, șef birou în cadrul societății.
  • Managerul și șeful de birou se vor putea ocupa inclusiv de plata salariilor, operațiunile financiare urmând să fie executate de către cei doi împuterniciți numai împreună.
Managerul Iowemed Constanța, Carmen Daniela Toma, alături de Maria Cecilia Danițoiu, șef birou în cadrul societății, se vor ocupa de operțiunile financiare ale firmei, au decis asociații Iowemed SA, respectiv compania olandeză ABC Medicover Hldings BV și compania cipriotă Medicover Holding (Cyprus) Limited.
 
Informația a fost publicată n Monitorul Oficial al României, unde se arată, de asemenea, că asociatul ABC Medicover Holdings BV a fost reprezentat de Maria Marjoleine Aukje Jonkman, administratorul firmei, în timp ce asociatul Medicover Holding (Cyprus) Limited a fost reprezentată de administratorul Chowdhury Motaher.
 
Cei doi asociați ai Iowemed Constanța au decis că, în afara competențelor stabilite în favoarea membrilor Consiliului de Administrație, „aprobarea, semnarea și / sau executarea operațiunilor financiare, inclusiv transferul de bani și / sau dispunerea oricăror plăți, în orice monedă, din sau în conturile societății (denumite în cele ce urmează în mod generic «operațiuni financiare»), se vor îndeplini în numele și pe seama societății, în limitele și condițiile prevăzute în prezenta hotărâre de către manager Toma Carmen Daniela (...), șef birou Maria Cecilia Danițoiu“.
 
Potrivit sursei citate, managerul și șeful de birou se vor putea ocupa inclusiv de plata salariilor, operațiunile financiare urmând să fie executate de către cei doi împuterniciți numai împreună.
 
De asemenea, orice operațiuni financiare se vor putea executa de către oricare dintre membrii CA, prin semnătura conjunctă a doi dintre aceștia, potrivit prevederilor Actului Constitutiv.
 
Despre Iowemed SA
 
Registrul Comerțului precizează că societatea Iowemed a fost înființată în anul 199 și are sediul social în Constanța, Șoseaua Ion C. Brătianu, nr. 2-4, ocupându-se de activități de asistență medicală specializată.
 
Asociatul majoritar (99,967%) este compania olandeză ABC Medicover Holdings BV, în timp ce compania cipriotă Medicover Holdings (Cyprus) Limited deține 0,033%.
 

Președintele Consiliului de Administrație este Florinela-Adina Cîrstina, Adrian Tudoscă este administrator și membru CA, iar John Paul Stubbington este, de asemenea, administrator și membru CA.
 
Societatea are mai multe puncte de lucru în Constanța, respectiv în Portul Constanța, la Poarta 2, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 188A, dar și unul în Năvodari, pe strada Culturii nr. 1.

 
În 2021, societatea a raportat 70 de salariați, profit de peste 1,15 milioane de lei și cifra de afaceri de peste 12,51 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Iowemed SA a încheiat 132 de contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.548.469 de lei, printre instituțiile publice care au semnat contracte cu societatea numărându-se Societatea Națională Nuclearelectrica SA, SNTFC CFR Călători SA, Serviciul Public de Salubrizare Corbu, dar și Școala Gimnazială George Enescu din Năvodari, precum și altele.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
CN APM Constanța a încheiat un contract pentru efectuarea unor testări RT-PCR. Ce societate va furniza serviciile medicale
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Iowemed SA își majorează capitalul social!

22 Apr 2024 454

Dosarul dintre Iowemed SA și primarul municipiului Constanța, pe masa magistraților

28 Jan 2024 946

Persoană decedată, pe stradă, la Constanța! (FOTO+VIDEO)

22 Feb 2023 12456

Ce hotărâre au luat acționarii societății Iowemed

02 Sep 2021 1674

CN APM Constanța a încheiat un contract pentru efectuarea unor testări RT-PCR. Ce societate va furniza serviciile medicale

14 Jun 2021 3056

Iowemed SA va asigura medicina muncii la Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța

11 Dec 2020 3416

Florinela Adina Cârstina, numită administrator și membru în Consiliul de Administrație al Iowemed SA

11 Apr 2020 2414

Servicii medicale de urgență, livrate către CNE Cernavodă de Iowemed SA

02 Apr 2020 3868

O nouă modificare în firma Iowemed SA

12 Dec 2019 1773

Schimbare de administrator la Iowemed SA

29 Nov 2019 3133

Iowemed Topmed şi Iowemed Helpmed au fuzionat cu Iowemed SA. Iată care sunt motivele!

13 May 2019 2206

Iowemed, dată în judecată de Primăria Constanţa pentru desfiinţarea unor construcţii neautorizate

05 Feb 2019 5651

Alertă la pompieri. Un incendiu a izbucnit pe bulevardul IC Brătianu din Constanţa. Ce arde

19 Nov 2018 1928

UPDATE. Copil de 8 luni rănit într-un accident rutier pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. O mașină a lovit căruciorul micuțului

31 Aug 2018 2164

Modificări în structura societății Iowemed Topmed SRL

24 Jun 2018 2144