Audit public intern la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța (DOCUMENT)

Foto: facebookTimp de două luni la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța se va desfășura o misiune de audit public intern cu caracter ad-hoc. Acesta  are tema “Auditarea modului îndeplinirii obiectivelor asumate de conducerea entității publice cu privire la organizarea și realizarea procesului de fundamentare, aprobarea, utilizarea fondurilor pentru finanțarea cheltuielilor cu bunuri, produse și servicii”.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a semnat dispoziția nr. 396 privind efectuarea unei misiuni de audit public intern cu caracter ad-hoc la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța
Mihai Lupu, Președinte al Consiliului Județean Constanța. 

Astfel, prin această dispoziție se dispune efectuarea, în perioada 05.10.2023 - 07.12.2023, a unei misiuni de audit public intern cu caracter ad-hoc la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, cu tema:  “Auditarea modului îndeplinirii obiectivelor asumate de conducerea entității publice cu privire la organizarea și realizarea procesului de fundamentare, aprobarea, utilizarea fondurilor pentru finanțarea cheltuielilor  cu bunuri, produse și servicii”.

Perioada supusă auditării este 2022 – prezent-02.10.2023, iar în vederea efectuării misiunii, se desemnează echipa de auditori formată din: Petcu Ramona-Zena - supervizor și Gavril Nicoleta – auditor.

Potrivit dispoziției semnate de președintele CJ Constanța, Mihai Lupu, obiectivele misiunii de audit, fără a se limita la acestea, sunt următoarele:
− programul anual al achizițiilor publice;
− derularea procedurilor de atribuire a contractelor de achiziție publică.

Reamintim că, un singur dosar a fost depus pentru concursul de proiecte de management organizat pentru Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. 
 
Potrivit anunțului publicat pe site-ul CJ Constanța, în urma analizării dosarului de concurs depus pentru concursul de proiecte de management organizat de Consiliul Judeţean Constanţa pentru ocuparea funcţiei de manager general la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanţa, secretariatul comisiei de concurs a transmis că acesta a fost declarat admis. 


Actualul director interimar, Ionuț Nache a confirmat pentru ZIUA de Constanța că s-a înscris la concursul pentru funcția de director al instituției muzeale.

Citește și: 

Un singur candidat la concursul pentru funcția de director al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.