Bărbat înjunghiat de un vecin! Suspectul, reținut de polițiști

În seara zilei de 16 ianuarie a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 că un bărbat din comuna Vedea s-ar fi întors la locuința sa, prezentând răni în zona toracelui și a abdomenului.

„La fața locului au intervenit, pentru primele măsuri, polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, stabilind preliminar că victima, bărbat de 51 de ani, ar fi avut un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, cu un vecin, împrejurare în care a suferit leziuni provocate cu un obiect tăietor-înțepător. 

Bărbatul care a suferit leziuni a fost transportat de urgență la spital, pentru îngrijiri.

Persoana bănuită de săvârșirea faptei, un bărbat de 49 de ani, din Vedea, a fost depistat de polițiști și condus la sediul poliției pentru cercetări“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Argeș.


În urma evaluării medicale a leziunilor victimei, precum și a cercetărilor cu privire la modalitatea de săvârșire a faptei, în cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, în care cercetările sunt desfășurate de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș.

„În cursul nopții precedente, de 16 spre 17 ianuarie, procurorul împreună cu polițiștii au desfășurat activități de cercetare penală în vederea stabilirii situației de fapt, administrării de probatoriu și parcurgerii etapelor procesuale impuse de aspectele rezultate din cercetări. 

După administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 17 ianuarie, bărbatul de 49 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Precizăm că efectuarea în continuare a urmăririi penale, punerea în mișcare a acțiunii penale sau dispunerea unor măsuri preventive, reprezintă etape și activități de urmărire penală, reglementate de Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, respectiv asigurarea unei bune desfășurări a procesului penal, activități ce nu pot în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție“ - au precizat reprezentanții IPJ Argeș.

Citește și: 

Bărbat înjunghiat de un vecin la Reșița! Suspectul, reținut pentru 30 de zile

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bărbat înjunghiat mortal de un consătean în județul Argeș. Victima găsită decedată în curtea casei

07 Oct 2023 812

Conflict între vecini, cu final tragic! Ce spune Poliția

02 Jul 2023 1946

O femeie din județul Argeș a fost înjunghiată mortal de concubin. Ce se va întâmpla cu făptașul

25 May 2022 1130

Arestat pentru tentativă de omor Femeie înjunghiată de către soțul său în județul Argeș

11 May 2022 895

Caz şocant. O femeie înjunghiată a fost „uitată“ la locul faptei de cadrele de la ambulanţă venite să-i acorde îngrijiri medicale

08 Mar 2018 2240