Bărbat, prins de jandarmii constănțeni cu substanțe halucinogene, în Vama Veche

  • Echipajul a ajuns imediat la fața locului, a observat un tânăr aflat sub influența băuturilor alcoolice, agitat, supărat și care adresa injurii personalului.
Astăzi de dimineață, în jurul orei 03.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa, care se aflau în misiune de menținere și asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Vama Veche, au fost sesizați despre faptul că o persoană adresează injurii unor angajați ai unei clătitării aflată pe strada Falezei. 

Echipajul a ajuns imediat la fața locului, a observat un tânăr aflat sub influența băuturilor alcoolice, agitat, supărat și care adresa injurii personalului.

Chiar dacă i s-a solicitat să înceteze, acesta a continuat. După ce a fost calmat, tânărul a declarat că este supărat și și-a vărsat nervii pe angajații clătităriei.

Întrebat dacă are obiecte periculoase sau substanțe halucinogene asupra sa, acesta a negat. I s-a făcut controlul corporal sumar și al bagajului. În rucsac, jandarmii au găsit un box metalic și într-un recipient de plastic, substanță vegetală de culoare verde-olive, sub formă de muguri.  

Conform reprezentanților Grupării de Jandarmi Mobilă Constanța, tânărul a declarat  „că nu știe de unde este substanța și că boxul nu-i aparține”.
 
Au fost întocmite actele de sesizare pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, iar recipientul de plastic cu substanță vegetală găsite asupra lui vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor. 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.