''Barbie'', în fruntea nominalizărilor la Globurile de Aur. Iată cine se mai află pe listă

foto: wikipedia

Margot Robbie, Oprah Winfrey şi Leonardo DiCaprio se numără printre vedetele care vor păşi pe covorul roşu duminică la gala de decernare a Globurilor de Aur, prima mare ceremonie de la Hollywood după cele două greve care au paralizat mare parte din industria de divertisment anul trecut, informează Reuters.

Ceremonia cu covor roşu şi şampanie va celebra cele mai bune realizări din film şi televiziune, selectate de un nou contingent de 300 de jurnalişti de divertisment din lumea întreagă, parte a reformei puse în aplicare în urma unui scandal pe tema lipsei diversităţii şi a eticii în rândul votanţilor.

''Barbie'', blockbusterul lansat în această vară, cu Margot Robbie în rolul celebrei păpuşi, se află în fruntea nominalizărilor - nouă nominalizări. Drama istorică ''Oppenheimer'', despre crearea bombei atomice, este următoarea peliculă pe lista nominalizărilor, cu opt nominalizări.

Globurile de Aur dau startul sezonului anual de premii de la Hollywood, care culminează pe 10 martie cu Oscarurile, şi vor aduce împreună o pleiadă de vedete după şase luni de greve ale actorilor şi scenariştilor în 2023. Ceremonia va oferi celebrităţilor prilejul de a aduce sub lumina reflectoarelor filme şi emisiuni TV după ce promovarea acestora a fost interzisă luni întregi.

''Sunt puţin părtinitor, dar este cea mai bună gală de premiere şi o să ne distrăm grozav'', a spus comedianul Jo Koy, care va prezenta prima sa mare gală de decernare a unor premii, începând cu ora 20:00 ET (01:00 GMT, luni).


Ceremonia va fi transmisă în direct pe CBS şi difuzată simultan în streaming pentru abonaţii Paramount+ şi Showtime.

Aflaţi pe lista actorilor nominalizaţi, Margot Robbie şi partenerul ei din distribuţia ''Barbie'', Ryan Gosling, vedeta din ''Oppenheimer'', Cillian Murphy, precum şi Robert Downey Jr., DiCaprio, Lily Gladstone şi Robert De Niro, care face parte din distribuţia ''Killers of the Flower Moon'', în regia lui Martin Scorsese, ar putea obţine trofee.

Oprah Winfrey este una dintre gazdele serii. Superstarul pop Taylor Swift s-ar putea de asemenea alătura listei premiaţilor după ce a fost nominalizată pentru ''Taylor Swift: The Eras Tour'', un film-concert, nominalizat într-o nouă categorie ce vizează realizările cinematografice şi de box office.



Sursa: Agerpres.ro. 


Citește și:

Filmul "Barbie" a stabilit miercuri un nou record de nominalizări!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Globurile de Aur 2024. „La revedere, Barbie!”

08 Jan 2024 806

Filmul "Barbie" a stabilit miercuri un nou record de nominalizări!

13 Dec 2023 829

Blockbusterul estival "Barbie" și drama istorică "Oppenheimer", în fruntea listei cu producţii candidate la Globurile de Aur de la Hollywood

12 Dec 2023 1029

Cântăreaţa Taylor Swift, desemnată de revista TIME personalitatea anului 2023

06 Dec 2023 1128

Surse Ce țară ar interzice redarea faimosului film „Barbie“ în cinematografe

15 Aug 2023 960

9 martie în istorie 16 ani de la moartea îndrăgitei cântărețe Laura Stoica

09 Mar 2022 1435

Constanța. Scandal în benzinăria de la Doraly

23 Nov 2021 4222

Bancul zilei Păpușa Barbie

14 Nov 2021 1692

Comunicat de presa - Papusa Barbie se apropie de o femeie “adevarata”. Ce spun specialistii despre aceasta schimbare?

01 Feb 2016 1796

Banc Un tată își aduce aminte că este ziua fiicei sale....

08 Jan 2016 2043

Ştiaţi că...? Ruth Handler, creatoarea păpuşii Barbie...

04 Nov 2015 5472

Păpuşa Barbie va putea purta conversaţii

17 Feb 2015 5269