Biosud Dobrogea Cooperativă Agricolă edifică un centru de depozitare la Cogealac

Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de către Biosud Dobrogea Cooperativă Agricolă

Mediul a decis că nu trebuie efectuată procedura de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul:  „CONSTRUIRE CENTRU DEPOZITARE PRODUSE AGRICOLE”,  propus a fi amplasat în  Com.  Cogealac, Str. Mare, nr. 153, jud. Constanta.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
   
 Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 25.01.2023

Cooperativa funcționează încă din anul 2018, are sediul social în Cogealac, pe strada Mare. În anul 2021, cooperativa a declarat o cifră de afaceri de peste 8 milioane lei.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații Biosud, contract cu o firmă din Slobozia (DOCUMENT)

15 Oct 2023 919

Biosud Dobrogea Cooperativă Agricolă ridică un centru de depozitare la Cogealac

01 Nov 2022 1345