Bucovina Nuts SRL își mută sediul din Suceava la Constanța

  • Decizia s-a afișat recent în Monitorul Oficial al României
 
Societatea Bucovina Nuts a adoptat decizia din 02.08.2023 a adunării generale a asociaţilor. Hotărârea s-a publicat în Monitorul Oficial al României pe 6 septembrie 2023.
 
Asociații, Boka Dmytro şi Boka Alona, asociaţi la societatea sus-menţionată, au hotărât să schimbe sediul social la adresa Negru Vodă, Şos. Constanţei nr. 58,  jud. Constanţa.
 
Totodată, se actualizează datele de identificare ale asociatului şi administratorului Boka Dmytro, cetăţean ucrainean, cât și ale asociatei Boka Alona, cetăţean ucrainean. Se închide sediul secundar de la adresa: satul Petreşti, com. Petreşti, Str. Narciselor nr. 8, jud. Dâmboviţa.
 
Bucovina Nuts SRL
 
Firma este fondată în urmă cu 2 ani, în 2021, iar pe anul 2022 a raportat 4 angajați, la o pierdere de 240.598 lei, cu o cifră de afaceri de 15,2 milioane lei. Sediul social era în Suceava, pe strada Universității nr. 28A.
 
Dmytro Boka apare și în Lari Premiul Logistic SRL.
 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Firme Constanța
Sediu nou pentru o firmă controlată de un cetățean din Ucraina


 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.