București Femeie dată dispărută de familie, găsită înecată în râul Dâmbovița! Polițiștii au deschis o anchetă

La data de 10 ianuarie 2024, în jurul orei 11.00, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 11 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în râul Dâmboviţa, se află o persoană, posibil înecată.

Potrivit Poliției Capitalei, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii, precum şi scafandri SMURD, care au procedat la extragerea persoanei în cauză, o femeie în vârstă de 64 de ani.

„În urma procedurilor specifice efectuate de echipajul de prim-ajutor, persoana a fost declarată decedată.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

De asemenea, trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei“ - au mai precizat reprezentanții Poliției Capitalei.


Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că, în cursul zilei de 9 ianuarie 2024, a fost sesizată dispariţia unei femei, în vârstă de 64 de ani, de către familie.

„Femeia a plecat de la adresa de domiciliu, din Sectorul 3, la data de 9 ianuarie 2024, în jurul orei 11.30 şi nu a mai revenit.

Imediat după sesizarea depusă privind dispariţia persoanei, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 3 au fost demarat procedurile de depistare a femeii.

După efectuarea activităţilor specifice, se va stabili cu exactitate dacă persoana găsită în lac, este aceeaşi persoană, despre care am fost sesizaţi şi care face obiectul cazului de dispariţie, înregistrat la Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 3“ - au mai precizat reprezentanții Poliției Capitalei.

Citește și: 

Bărbat dispărut, găsit decedat în apropiere de Cernavodă

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.