Bunuri scoase la mezat pe 24 februarie Onix Grup SRL, Nico Fluor Cerna SRL şi Mihai Junior SRL, executate silit de Fisc

Pe data de 24 februarie, Serviciul Fiscal Medgidia va organiza şi va desfăşura trei licitaţii pentru valorificarea bunurilor societăţilor debitoare Onix Grup SRL, Nico Fluor Cerna SRL şi Mihai Junior SRL.
 
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice, prin Serviciul Fiscal Medgidia, anunţă desfăşurarea unei licitaţii pentru valorificarea bunurilor societăţii debitoare Onix Grup SRL. Evenimentul va avea loc pe data de 24 februarie, ora 12.00, în localitatea Medgidia, strada Decebal nr. 37. Participanţii la procedura publică vor putea achiziţiona un automobil Mercedez Benz la preţul de 9.500 de lei. Pentru acest bun se organizează cea de-a treia licitaţie. În aceeaşi zi, vor mai fi scoase la mezat şi bunurile societăţii Nico Flor Cerna SRL. Este vorba despre un apartament, transformat în două spaţii comerciale, situat în oraşul Cernavodă, strada Salciei, bl. E4, la preţul de 46.784 de lei. Precizăm că Fiscul scoate la licitaţie respectivul bun pentru a treia oară. Cea de-a treia licitaţie, care va avea loc tot pe data de 24 februarie, va fi organizată pentru valorificarea bunurilor societăţii debitoare Mihai Junior SRL. Participanţii la această licitaţie vor putea achiziţiona o clădire de 238 mp, compusă din brutărie şi magazie şi construită din cărămidă, structură din beton armat, situată în localitatea Aliman, strada Bisericii, precum şi teren intravilan de 726 mp, aferent construcţiei. Bunurile se vând la preţul de 70,356 de lei. Cei interesaţi sunt invitaţi să prezinte până la termenul de vânzare dovada plăţii taxei de participare, ce reprezintă 10% din preţul de pornire a licitaţiei.

Cine sunt cei trei debitori

Potrivit Registrului Comerţului, Onix Grup SRL a luat fiinţă în anul 2002 şi are sediul social în municipiul Medgidia, strada Silozului. Firma are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneai fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator al societăţii este Romică Negulescu, născut în 1970, în Medgidia. Onix Grup SRL se ocupă de „construcţii de clădiri şi lucrări de geniu“.
 
Societatea Nico Flor Cerna, cel de-al doilea debitor, a fost înregistrată în anul 2006 şi are sediul social în localitatea Cernavodă, aleea Florilor. Capitalul social subscris al societăţii este de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii şi administratorii societăţii sunt Nicoleta Panţu, născută în 1971, în Jegălia, judeţul Călăraşi, şi Florina Stamat, născută în 1973, în aceeaşi localitate. Ambilor asociaţi le revin câte 10 părţi sociale, câte 50%. Activitatea societăţii se referă la „comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare“.
 
Societatea debitoare Mihai Junior SRL a fost înregistrată în anul 1991 şi are sediul social în localitatea Cernavodă, strada Horia. Firma are un capital social de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator este Mariana Pîrvu, născută în 1963, în Cernavodă. Firma se ocupă de „fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie“.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.