Care sport este cel mai profitabil de urmărit în toamna lui 2022?



Evenimentele sportive au fost de multă vreme populare nu numai în rândul observatorilor și fanilor, ci și în rândul pariorilor. Pariorilor din România le place foarte mult să-și urmărească jucătorii preferați, prezicând succesul acestora, precum și succesul echipelor. Pe site-ul nostru https://parimatch.ro/ găsiți multe piețe de pariuri profitabile, piețe, deep painting pentru a face pronosticuri profitabile.

Calendar sportiv de toamnă

Cum va fi toamna lui 2022 în ceea ce privește găzduirea evenimentelor sportive în România? Fotbalul rămâne cel mai „profitabil” sport pentru pronosticuri. În toamnă, echipele României joacă în Liga I şi Naţională. Tot în 2022/2023 are loc și campionatul României de fotbal. Al 105-lea sezon al său, care a început în iulie anul acesta, se va încheia în mai 2023. Actualul campion este CFR Cluj. Echipa va trebui să-și apere titlul. Printre participanții la acest campionat se numără 16 echipe care joacă 30 de runde de turneu în două runde.
Desfășurarea campionatului de fotbal va evidenția liderii care vor reprezenta România în Liga Conferințelor și UEFA Champions League. Asta înseamnă că este profitabil pentru români să parieze pe fotbal și să urmărească competiția. Acest lucru va ajuta casa de pariuri Pari-Match, care acoperă pe scară largă meciurile de fotbal, prezentând o linie solidă de pariuri. Printre avantajele platformei PariMatch:
  • limite bune, competitive,
  • marjă scăzută,
  • abundență de piețe și opțiuni,
  • ofertă vastă.
Pariorii români pot paria pe fotbal în orice moment, întrucât PariMatch oferă aplicații funcționale pentru smartphone-urile Android și iOS.

Tipuri de pariuri pe fotbal

Ce pariuri pe fotbal se pot face? Este ușor pentru un începător să se confunde într-o listă largă. Vă recomandăm să studiați tipurile standard, inclusiv:
  • La rezultat, în cazul în care jucătorul prezice un posibil câștigător sau prezice o remiză.
  • Șansă dublă, combinând două pariuri pe prima și a doua linie.
  • Total, unde este necesar să se ghicească numărul total de goluri. Valoarea medie a totalului pentru casa de pariuri este de 2,5 goluri. Cu atât mai bine este invitat să facă o predicție dacă numărul de goluri marcate va fi mai mult sau mai mic.
  • Handicap - pariul este plasat pe meciuri în care există un lider clar și un outsider.
  • La final.
  • Ca ambele echipe să marcheze cel puțin un gol fiecare.
Datorită faptului că meciurile de fotbal au loc aproape tot timpul anului, ar trebui să acordați atenție formatului de pariere pe termen lung, care este atractiv cu cote mari. Sfatul profesioniștilor este să le faci după identificarea cu succes a favoritelor determinate de faza grupelor.
Jucătorii români ar trebui să studieze în prealabil regulamentele ligilor de fotbal de care sunt interesați. Pariurile sunt plasate înainte de meci sau live. În primul caz, șansele sunt mai mari, iar pariurile live lasă loc de schimbare pentru a vă salva finanțele.

Analiza pariurilor online

Ce se întâmplă dacă ești începător și pariezi pe fotbal pentru prima dată? Se recomandă utilizarea Analytics - acest serviciu a fost prezentat de BC Pari-Match. Cu câteva zile înainte de începerea meciului de interes, apare un buton verde, care deschide o listă cu rezultatele statistice ale evenimentelor de interes. Analiștii cu experiență își dau previziunile, ținând cont de starea echipei, de poziția în clasament, de statisticile meciurilor față în față și de nuanțele competiției.
Nu uitați de importanța unei strategii care oferă un procent semnificativ din productivitatea pariurilor. Pentru a juca pe termen lung, este recomandat să folosiți aceeași sumă pentru pariuri, ceea ce vă va ajuta să urmăriți progresul.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cum s-a transformat palma dată de Will Smith la Gala Premiilor Oscar într-o afacere profitabilă Tricouri, tatuaje şi un joc video

01 Apr 2022 1267

Niciun loc liber pe litoral! Peste 200.000 de turiști se află în minivacanța de Sfânta Maria la malul mării

15 Aug 2016 2534

Fără autorizaţie și cu mâncare expirată Terasa grecului împrumutat de Mazăre, amendată de Protecția Consumatorilor (galerie foto+video+document)

18 Jul 2015 10864

O deputată știe cum se face... avere

25 Jun 2015 1304

Pregătiri pentru cel de-al patrulea sezon Preselecţii Next Star, la Constanţa

02 Aug 2014 2851