Cărți la reducere pentru lecturi captivante în vacanța de vară

 
Vacanță de vară este perioada în care atât elevii și studenții, cât și persoanele de orice vârstă își iau răgazul de a-și urma pasiunile, de a merge în concedii, excursii și călătorii. Nu toată lumea caută însă experiențe pline de adrenalină și descoperirea ținuturilor exotice. Unii pot călători cu puterea gândului și a imaginației în timpuri și ținuturi fascinante, pătrunzând în chip magic printre paginile cărților. Anticariatul Printre Cărți oferă cărți la reducere din toate domeniile, pentru toate gusturile și pentru toți iubitorii de lectură. 

Cei mici vor pătrunde în lumea magică a basmelor, adolescenții vor urmări eroi curioși și neînfricați, doamnele se pot delecta cu aventuri pline de romantism sau cu clasici ai literaturii, iar pasionații de istorie vor călători în timp, analizând contextul social și politic al unor evenimente epocale.

Cărți la reducere cu cele mai frumoase povești pentru copii

Eroi poznași, aventuri incitante și întâmplări care îi țin cu sufletul la gură pe cei mici se regăsesc între coperțile unor cărți la reducere care evocă lumea copilăriei. De la clasici precum Mark Twain, Carlo Colodi, Charles Dickens, Jules Verne, Ion Creangă și până la modernii Louis Pergaud, Silke Leffler și Constantin Chiriță, volumele destinate celor mici schimbă registrul între călătorii, aventuri fantastice, pozne și hoinăreli până la adevărate bătălii între bande rivale și competiții între colegii de școală și expediții cu scop științific.

Anotimpul iubirilor pasionale

Vara înseamnă bucurie, ținute colorate, vacanta, idile sau începutul unor povești care se vor depăna toată viața. Anticariatul PrintreCarti.ro oferă volume de beletristică la reducere din literatura română și din literatura universală. Printre noutățile la preț avantajos din oferta anticariatului se regăsesc cărți din colecția Cotidianul, numai bune de citit într-un șezlong, pe malul mării sau pe o pajiște însorită de munte.

Călătorii în timp cu lucrări de istorie

Cei interesați de trecut, de cauzele socio-politice ale producerii unor evenimente sau de condițiile de viață ale oamenilor din diverse perioade se pot cufunda în lectura unor lucrări beletristice precum romanele istorice ale lui Mihail Sadoveanu sau pot savura analize și mărturii inedite precum cele din volumul „Din culisele palatului regal 1930-1940” de Neagu Cosma sau biografia marelui diplomat Nicolae Titulescu scrisă de Ion M. Oprea.

Mistere, cărți medicale sau cărți de spiritualitate pentru bunici

După o viață în care au auzit, au experimentat și au citit multe lucruri demne de povestit, vârstnicii au un apetit pentru mistere, pentru chestiuni neelucidate și teorii incitante. Pot găsi cărți la reducere în care se expun astfel de idei, care le vor ține diminețile și serile ocupate. De asemenea, se pot informa riguros și pot găsi explicația unor neplăceri ale vârstei în lucrări medicale scrise pe înțelesul ne-specialiștilor. Bunicile evlavioase pot găsi alinare și confort în cărți ale unor sfințiți părinți care au reprezentat izvoare de înțelepciune pentru cei care i-au cunoscut, cum ar fi Arsenie Papacioc și Ilie Cleopa.

Cărțile la reducere de la Printre Cărți se adresează tuturor categoriilor de vârstă și acoperă toate domeniile. Apariții editoriale mai vechi sau mai noi, volumele din oferta anticariatului pot intra în ritualul de relaxare și stare de bine în zilele liniștite de vară și se pot transforma în ferestrele magice prin care cititorii pătrund într-un univers diferit, pot călători în timp și spațiu.
 Sursa foto: pexels.com
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ordonanța privind suspendarea reducerii pedepselor pentru deținuții care scriu lucrări științifice, publicată în MO (document)

09 Feb 2016 2220

Sondaj de opinie 71% dintre respondenţi doresc abrogarea legii care permite reducerea pedepsei „deținuților-scriitori“

18 Jan 2016 2710