Câte cereri de prelungire a dreptului de ședere au fost înregistrate de polițiștii de imigrări. Date actualizate

foto: IGI În ultimele 48 de ore, polițiștii de imigrări au înregistrat 839 de cereri de prelungire a dreptului de ședere.
 
Cetățenilor străini le-au fost emise 881 de permise de ședere temporară și pe termen lung, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 194 din 2002, republicată, cu modificările și completările ulterioare,transmit reprezentanții IGI. 
 
Principalele scopuri pentru care străinii şi-au stabilit reşedinţa pe teritoriul României sunt în continuare angajare în muncă și reîntregirea familiei.

De asemenea, alte 208 permise de ședere  au fost emise pentru beneficiarii protecției temporare în contextul punerii în aplicare a prevederilor Directivei 2001/55/CE a Consiliului din 20 iulie 2001 privind standardele minime pentru acordarea protecției temporare, în cazul unui aflux masiv de persoane strămutate, și măsurile de promovare a unui echilibru între eforturile statelor membre pentru primirea acestor persoane și suportarea consecințelor acestei primiri, a mai punctat sursa citată. 


Citește și:

Bărbat din Sri Lanka depistat cu ședere ilegală în Dâmbovița. Anunțul IGI

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.