Ce cadou i-a făcut Maiei Sandu, consilierul pe politică externă al primarului Chițac?

  • Maia Sandu a răspuns invitației de parcipare la reuniunea anuală a experților Inițiativei pentru Cultură Democratică Europeană / ICDE
  • „I-am dăruit doamnei Maia Sandu, volumul de studii și eseuri geopolitice "Captivi la Pontul Hibrid"”, susține Dorin Popescu, consilier pe politică externă al primarului Vergil Chițac
     

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu a răspuns invitației de parcipare la reuniunea anuală a experților Inițiativei pentru Cultură Democratică Europeană / ICDE.
 
Consilierul primarului Vergil Chițac pe politică externă, membru ICDE vorbește subiectele abordate la eveniment.
 
„Am trecut în revistă temele geopolitice actuale "fierbinți", posibile soluții la provocările geopolitice ale momentului și proiecte de viitor care să consolideze schimbul de experiență între think-tank-urile din România și Republica Moldova.

I-am dăruit doamnei Maia Sandu, cu această ocazie, volumul de studii și eseuri geopolitice "Captivi la Pontul Hibrid", la finalul unei discuții oneste și de adâncime privind "evadările" comune din captivitățile geopolitice, discuție care a evidențiat și confirmat un lider politic de anvergură”, susține Dorin Popescu, consilier pe politică externă al primarului Vergil Chițac.

Anul acesta, retreatul anual al ICDE desfășurat la Râșnov, a avut în vizor prezentări și dezbateri care au vizat „Lumea, Europa și România sub semnul schimbării: dileme, riscuri și oportunități”.
 
Sursă foto: Facebook/Dorin Popescu


PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă, întrevedere cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu (GALERIE FOTO)

29 Jul 2022 714

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, se întâlnește cu Klaus Iohannis

20 Apr 2021 1136