Ce decizie au adoptat acționarii Diamant Jupiter SA, din Constanța?

  • Adunarea Generală a Acționarilro a avut loc în data de 24 iulie 2023

Societatea Diamant Jupiter - S.A. a adoptat hotărârea nr. 1 din 24.07.2023, decizie ce s-a afișat în Monitorul Oficial al României pe 4 septembrie 2023.


Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Societăţii Diamant Jupiter - S.A., legal şi statutar întrunită la sediul societăţii, la prima convocare, prin prezenţa acţionarilor reprezentând 98,39% din capitalul social al societăţii, în şedinţa din 24.07.2023, au adoptat următoarea hotărâre:


„Art. 1. Constatarea încetării mandatului Consiliului de Administraţie.
Art. 2. Numirea Consiliului de Administraţie pentru un mandat de 4 ani, în următoarea componenţă:
-Zanfir Gheorghe, în calitate de preşedinte;
-Zanfir Florica, în calitate de membru;
-Zamfir Mariana, în calitate de membru.
Art. 3. Se împuterniceşte preşedintele Consiliului de Administraţie - Zanfir Gheorghe - pentru semnarea actului constitutiv al societăţii actualizat conform prezentei hotărâri AGA, să îndeplinească toate formalităţile pentru înscrierea de menţiuni la ORC de pe lângă Tribunalul Constanţa, publicarea în Monitorul Oficial al României a prezentei hotărâri, semnătura sa fiindu-ne pe deplin opozabilă”.

 

Diamant Jupiter SA

Firma este fondată în anul 1995, iar pentru anul 2022 a raportat 15 salariați, o cifră de afaceri de 4 milioane lei cu un profit de 12.128 lei. Sediul social este la Cap Aurora, la Hotel Diamant din județul Constanța. Acționari în firmă sunt Gheoghe Zanfir – 86,44%, Florica Zanfir – 11,94% și Listă Acționari PPM – 1,6%. Administratori sunt Mariana Zanfir, Florica Zanfir și Gheorghe Zanfir.



Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Firme Constanța Ce decizii s-au luat în firma A&A Lake Building SRL

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.