Ce decizii au luat recent asociații firmei Nautica Concept SRL din Constanța

Foto: PexelsAsociații societății NAUTICA CONCEPT - S.R.L. au decis mutarea sediului pe strada Smaraldului din Constanța.

Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial Pertsemlidis-Drakos Karolos- Pantelis și Ruşa Marioara, asociaţi ai societăţii sus-menţionate, au hotărât actualizarea datelor de identificare a lui Pertsemlidis-Drakos Karolos- Pantelis, cetățean grec.
 
De asemenea s-a decis și mutarea sediului social al societăţii în Constanţa, Str. Smaraldului nr. 13A județul Constanţa.
 
Despre Nautica Concept SRL
 
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 12 octombrie 2023 societatea a fost înființată în anul 2020.

Pentru anul 2022 a raportat cifră de afaceri de 7.054.831 lei, profit de 2.307.235 lei și un angajat.

Asociați și administrator sunt Pertsemlidis-Drakos Karolos- Pantelis și Ruşa Marioara, fiecare cu câte 50%.

Pertsemlidis-Drakos Karolos- Pantelis mai figurează ca unic asociat și administrator la Genesis Concept SRL, iar Marioara Rușa ca unic asociat și administrator la Liber Sav SRL Constanța.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 

Citește și: 

Primăria Constanța a atribuit contractul de elaborare a documentației tehnico economice pentru școala nr. 40 “Aurel Vlaicu" (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.