Ce schimbări au avut loc în cadrul societății Interprest Grup Serv. Cine este unicul asociat

 
Unul dintre asociații societății Interprest Grup Serv SRL a decis să se retragă din firmă și să îi vândă celuilat asociat părțile deținute.
 
Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial, Nasturica Lorenz-Michael și Vasile Ciobanu în calitate de asociaţi ai Societăţii INTERPREST GRUP SERV - S.R.L., reprezentând 100% capital social, întruniţi în şedinţa Adunării Generale a Asociaţilor, la sediul societăţii, au convenit în unanimitate următoarele:
  • vânzarea de către Nasturica Lorenz-Michael către Ciobanu Vasile a unui număr de 2.250 părţi sociale egale şi indivizibile, fiecare având o valoare nominală de 10 lei, în valoare de 22.500 lei, numerotate de la 1 la 2.250, reprezentând 50% capital social al societăţii, cota de participare la beneficiile şi pierderile societăţii fiind de 50% la preţul total de vânzare de 22.500 lei.
Urmare a acestei cesiuni, Ciobanu Vasile devine asociat unic al S.C. INTERPREST GRUP SERV - S.R.L.,

Despre INTERPREST GRUP SERV SRL
 
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, interogată la data de 23 iulie 2023 societatea a fost înființată în anul 2011 și are sediul pe Șoseaua Bucuresti-Ploiesti, Nr. 218, Tâncăbești.

Pentru anul 2022 societatea a raportat cifră de afaceri de 4.330.147 lei, pierdere de 183.049 lei și 20 de angajați.

Unic asociat este Vasile Ciobanu, iar administrator este Maricel-Florinel Iorguș.

Vasile Ciobanu mai apare acționar 48,52% și administrator în cadrul Albrau Prod SA, unic asociat în cadrul LVI Serv SRL și asociat 50% în cadrul Imperial Development Company SRL, iar Maricel Florinel Iorguș apare asociat 66,66% și administrator în cadrul K-Land Grill SRL.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Citește și: 

Decizii luate de asociații societății Dobrogea Morărit SRL Constanța

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.