Ce sunt turneele de sloturi online?



Un concept popular în ultima perioadă sunt turneele de sloturi online. Ele au fost introduse pe platforma operatorilor de cazino online pentru a aduce și mai multă distracție printre utilizatori, alături de premii suplimentare.
În turneele de sloturi online vei intra în competiție directă cu alți jucători ai operatorului. Avantajul este că nu trebuie să faci nimic în plus față de ce ai face în mod obișnuit. Doar te înscrii (gratis), te distrezi responsabil la jocurile preferate și speri că te clasezi mai bine decât ceilalți participanți.
Majoritatea clienților apreciază aceste turnee de sloturi, astfel că unii operatori, așa cum este Cazinoul Player, au deja o secțiunea specială Turnee, în care poți vedea rapid ce turneu este disponibil, dar și cele încheiate sau cele viitoare.
Participarea la turneele de sloturi este gratuită, iar formatul cel mai adesea întâlnit este cel în care operatorul online stabilește unul ori mai multe jocuri ce sunt eligibile pentru respectiva întrecere. Astfel, fiecare utilizator mizează sumele pe care le dorește, iar în funcție de câștigurile pe care le obține se va realiza un clasament. Încă de la început este știută perioada în care se va desfășura turneul.
Grila de premiere este cunoscută și ea încă din momentul în care este anunțat turneul. Spre exemplu, la un turneu care are ca premii suma de 10.000 RON, ea poate fi împărțită de primii 100 de jucători clasați. Ce-i drept, cea mai mare parte a sumei (mai bine de 50% uneori) va fi împărțită de primii 10 clasați. Grila de premiere este asemănătoare cu cea pe care o știm de la turneele de poker.
De cele mai multe ori, banii sunt oferiți direct în contul jucătorilor și pot fi folosiți după bunul plac (retrași ori jucați în continuare), dar există posibilitatea ca ei să fie acordați și sub formă de bonus, cu condiții de rulaj.

Detaliile la care să fii atent când participi la turnee de sloturi online

Având în vedere că aceste turnee sunt un concept oarecum nou în domeniul jocurilor de noroc online, ele vin și cu câteva particularități pe care e bine să le cunoști. Când participi la un astfel de turneu, este important să citești secțiunea de Termeni și Condiții pentru a afla clar despre ce este vorba. În același timp, citește și condițiile de eligibilitate pentru a-ți da seama dacă le-ai îndeplinit sau nu.



Vei afla și care este miza minimă pe care o poți pune pentru a fi înscris în turneu, ce jocuri sunt disponibile, dar și numărul de rotiri pe care va trebui să le joci pentru a fi eligibil. În ceea ce privește miza minimă pentru fiecare rotire, aceasta este în general setată la un prag destul de mic (de obicei 1 RON / rotire), în așa fel încât cât mai mulți utilizatori să devină eligibili chiar și dacă nu au un buget prea mare la dispoziție.
În unele situații, în realizarea clasamentului final vor fi luate în calcul câștigurile totale realizate într-un anumit număr de rotiri consecutive (spre exemplu 30). Ca să înțelegi mai bine, îți vom da un exemplu concret. Să spunem că ai început sesiunea cu 100 RON, ai efectuat 500 de rotiri și la final ai 140 RON.
Asta nu înseamnă că vei intra în clasament cu un câștig de 40 RON. În cele mai multe cazuri vor fi luate în calcul câștigurile realizate în cele mai bune 30 de rotiri consecutive. Dacă ai avut o serie de 30 de rotiri consecutive în care ai câștigat 1000 RON, aceasta va fi câștigul cu care vei intra în clasament, chiar dacă tu ai pierdut banii ulterior. În acest fel, ai o șansă mai mare să te poziționezi mai sus în ierarhie.
Așadar, dacă participi la turnee de sloturi online, indicat ar fi să joci pe o miză cât mai mică, în așa fel încât să poți juca mai multe runde și să prinzi o specială care te va plasa cât mai sus în clasament.

Sursa foto canva.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Oldies but Goldies” - păcănele online „evergreen”

27 Dec 2023 865

Descoperă jocurile EGT - Câștigă mari la cele mai tari sloturi online din 2024

14 Dec 2023 605

Strategii pentru păcănele

16 Dec 2022 2391

Cum se poate salva o mână slabă la Video Poker

18 Oct 2021 3300

Declarație de avere - Adrian Vîlcea, șef serviciu Control sloturi, jocuri loto, jocuri on-line și pariuri din cadrul ONJN (documente)

10 Nov 2018 2613