Ce trebuie să știi despre verificarea contului la cazinouri


Pentru a te distra în legalitate și în deplină siguranță la cazinourile de pe internet, trebuie să cunoști câteva reguli de bază. ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc) este instituția Statului care se ocupă de autorizarea și reglementarea jocurilor de noroc din România, iar aceasta a impus câteva reguli clare pe care românii dornici de distracție online trebuie să le respecte.
Una dintre acestea este reprezentată de verificarea contului, o procedură simplă, dar foarte importantă, despre care oricine ar trebui să cunoască informațiile de bază. Tocmai despre acest lucru vei găsi detalii în rândurile de mai jos și de aceea te încurajez să le citești cu atenție.

1. Ce avantaje obții dacă îți verifici contul la cazinourile online?

Așa cum ți-am zis și mai sus, verificarea contului este o procedură obligatorie prin lege. Chiar și așa însă, ai multe alte motive foarte bune pentru care merită să îți activezi contul de joc. Iată care sunt acestea:

1.1. Acces permanent la contul de joc

Dacă nu îți verifici contul în cel mult 30 de zile de la prima depunere sau în termen de 6 luni de la înscrierea pe site, atunci accesul la cont îți va fi restricționat. Pentru a evita acest lucru și pentru a nu-ți fi blocat contul va trebui să îl verifici, iar eu îți recomand să faci asta cât mai repede posibil după deschiderea lui.

1.2. Depuneri fără limite

În urma verificării contului vei elimina orice limitare în ceea ce privește depunerile în cont. Românii care nu au contul de joc verificat nu pot depune în total mai mult de 900 RON. Odată ce îți vei valida contul îl vei putea încărca cu orice sumă de bani dorești.

1.3. Acces la retrageri

Pentru a avea acces la câștigurile înregistrate în cazinou și pentru a putea retrage banii din contul tău de joc, va trebui să parcurgi întâi etapa de verificare a acestuia. Așadar, vorbim de un mare avantaj pe care îl obții.

1.4. Bonusuri de recompensă

În cadrul unora dintre platformele de cazino online poți chiar să fii recompensat pentru verificarea contului cu diverse bonusuri. Astfel de oferte includ uneori chiar și bonusuri gratuite și de exemplu poți să primești rotiri gratuite fără să faci o depunere, pentru simplul fapt că ți-ai verificat contul.

2. Ce presupune verificarea contului?

Verificarea contului este o procedură care presupune mai mulți pași pentru a fi realizată complet. Este vorba despre verificarea identității, a metodei de plată și eventual a adresei tale. Despre toate aceste etape îți voi oferi toate informațiile mai jos:

2.1. Verificarea identității

Primul pas către un cont de cazino online verificat este reprezentat de verificarea identității. Acest pas de verificare se realizează în cel mult 30 de zile de la prima depunere în cont sau în termen de 6 luni de la înscrierea pe site, în cazul în care în tot acest timp nu ți-ai încărcat contul cu bani.
Această etapă de verificare este necesară pentru ca staff-ul cazinoului la care joci să se asigure că ești titularul contului creat, că ești o persoană majoră, dar și că informațiile introduse la deschiderea contului corespund cu realitatea și sunt corecte.
Pentru a îndeplini acest prim pas de verificare a contului va fi necesar să transmiți către staff-ul cazinoului o poză cu buletinul, pașaportul sau permisul tău de conducere.

2.2. Verificarea metodei de plată

În momentul în care vei efectua prima retragere, îți va fi solicitată și o dovadă a metodei de plată pe care ai folosit-o la depunerea în contul tău. Tu poți însă să parcurgi acest al doilea pas de verificare și mai repede, oricând dorești după crearea contului.
Verificarea metodei de plată este necesară fiindcă pe site-urile de cazino online licențiate din România trebuie să depui numai prin modalități care sunt pe numele tău, adică îți aparțin, deci va trebui să dovedești asta.
Dacă ai depus folosind un card bancar, atunci va fi necesară o poză față/verso cu acesta. Trebuie însă să fii atent la două detalii și anume să acoperi codul de securitate al cardului, iar din numărul cardului să se vadă doar primele 6 și ultimele 4 cifre. În cazul depunerilor realizate prin portofele electronice (de tipul Paysafecard, Skrill etc.), dovada metodei de plată o constituie un print screen din cadrul contului tău.

2.3. Verificarea adresei

Acest al 3-lea pas de verificare a contului nu este întotdeauna solicitat. Doar dacă staff-ul cazinoului consideră necesare verificări suplimentare privind contul tău, atunci îți poate cere în orice moment o dovadă a adresei la care locuiești.
Acest lucru se poate întâmpla în cazul anumitor jucători deoarece pe site-urile de gambling licențiate ONJN au dreptul să se înscrie și să joace numai rezidenții români, adică cei care locuiesc în țară.
În funcție de fiecare site de cazino în parte, există mai multe tipuri de documente acceptate pentru a-ți dovedi adresa. Eu îți prezint în lista de mai jos 3 dintre aceste acte doveditoare care sunt acceptate pe majoritatea platformelor:
  • factură de utilități emisă pe numele tău din ultimele 3/6 luni de zile
  • copie a unui extras de cont bancar în care să apară numele tău și adresa
  • scrisoare cu o instituție a Statului, precum Poliție, Primărie etc.
Toate aceste documente prezentate mai sus le vei putea încărca, de regulă, chiar pe site-ul de jocuri de noroc, într-o secțiune special creată în acest sens. Pot exista însă și situații în care va trebui să trimiți documentele pe e-mail.
În concluzie, ai văzut ce presupune verificarea contului la cazinourile online și de ce merită să o parcurgi, astfel că acum îți vei putea valida fără probleme contul de joc și ulterior te vei bucura de toate beneficiile acestuia.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.