Cele mai bune prezervative. Reguli esențiale în alegerea lor

  • Dorești să-ți diversifici viața sexuală și în același timp să fii mereu în siguranță și maximă protecție? Cea mai bună și eficientă metodă de protecție pentru un cuplu sunt prezervativele. Acestea te vor ajuta să încerci noi experiențe profunde și totodată, sigure.
  • Pentru unii, prezervativul este considerat doar un mijloc de protecție sexuală și nu acordă mare atenție în alegerea corectă sau pe calitatea acestuia. De fapt, pentru a avea parte de senzații plăcute în timpul relației intime și în același timp să ai grijă de sănătatea ta, este foarte importantă alegerea și folosirea lor.
  • Prin urmare, iată care sunt top 3 cele mai bune prezervative pe care le puteți găsi și achiziționa, accesând pagina magazinului online MAKEUP:
  • https://makeup.ro/categorys/723461/

LELO HEX
 
Brandul suedez Lelo Hex a lansat prezervative caracterizate prin rezistență și subtilitate. În timpul utilizării, acestea îți oferă o senzație plăcută și de confort, asigurându-ți o viață sexuală experimentată și diversificată. Este ambalat elegant și are un design atractiv, care se potrivește bărbaților stilați și eleganți. Lelo Hex sunt considerate cele mai mari modele de prezervative de pe piață, având diametru de 58 mm, comparativ cu cel standard de 54 mm și o lungime de 180 mm.
 



My.Size Pro
 
My.Size Pro sunt modele de prezervative perfecte pentru plăcerea și diversificarea vieții sexuale alături de persoana dragă. Acestea sunt realizate din latex biodegradabil și conțin lubrifiant hipoalergenic, care asigură o experiență naturală, plăcută și unică. Datorită materialului foarte subțire din care sunt fabricate, acestea sunt considerate cele mai potrivite pentru cuplurile care doresc să simtă senzații profunde și cele mai mici și fine atingeri. Designul prezervativelor este original și atractiv. Forma și materialul oferă ușurință în utilizare și confort, iar rezervorul pentru lichidul seminal asigură protecție și siguranță maximă. Dimensiunea acestora variază între 160-180 mm și au un diametru de 53 mm.
 
 
Lifestyles Skyn
 
Lifestyles Skyn sunt cele mai bune prezervative care pot să-ți transforme experiența sexuală în plăcere și să-ți transmită cele mai uimitoare emoții, profunde și intense. Acestea sunt ultra - subțiri și sunt concepute special pentru persoanele care doresc să simtă fiecare atingere a partenerului lor. Datorită calității, prezervativele Lifestyles Skyn oferă siguranță și protecție maximă în timpul relației intime, evitând apariția situațiilor neplăcute. Parfumul și aroma de cocktailuri te va duce într-o atmosferă relaxantă și plăcută.

Pentru  a avea o viață sexuală profundă și diversificată alături de partenerul dvs nu contează doar modelele și tipurile de prezervative pe care le folosiți, dar și alegerea lor corectă. Iată câteva reguli esențiale de care ar trebui să ții cont în alegerea prezervativelor:


 
  1. Atrage atenția la materialul din care sunt fabricate!
 
Cele mai populare prezervative masculine sunt realizate din latex, piele de miel, poliuretan sau silicon. În urma unui studiu s-a descoperit că, prezervativele confecționate din latex sunt mult mai eficiente, sigure și de încredere, care te vor proteja 100% de orice situație neplăcută.
 
  1. Alege mărimea potrivită!
 
Alegerea corectă a mărimii unui prezervativ este un detaliu foarte important, deoarece unul cu dimensiune mare ”riscă” să cadă în timpul procesului sexual sau să-ți ofere un disconfort, iar unul dimensiune prea mică - s-ar putea rupe în timpul actului, oferindu-ți situații mai puțin plăcute.
 
  1. Folosește corect prezervativul!
 
Deschide ambalajul și scoate cu grijă prezervativul pentru a nu-l deteriora, după care îmbracă-l pe penisul în erecție în așa fel, încât să rămână un pic de spațiu și să nu pătrundă aer, deoarece ar putea asigura ruperea acestuia în timpul procesului sexual. În niciun caz nu-l refolosiți.
 
Sănătatea și siguranța sunt cele mai importante aspecte de care ar trebui să ai grijă în timpul experiențelor tale fierbinți!
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știați că...? Se implinesc 96 de ani de la nașterea celebrului comediant englez Benny Hill

21 Jan 2020 1674

Mărfuri susceptibile de contrafacere, reţinute de inspectorii vamali din Constanța (galerie foto)

15 Oct 2018 1646

Captură în Portul Constanţa Sud Agigea. Incredibil ce au găsit polițiștii într-un container sosit din China (galerie foto)

15 Oct 2018 1429

Alertă la Constanţa Comisarii de la CJCP au descoperit zeci de prezervative găurite

09 Nov 2017 7247

Bancul zilei Dragostea la liceu

22 Jul 2017 1909

Bancul zilei Un tip se duce la farmacie si cere un bax.....

21 Jan 2017 2250

Banc Tutty frutti

30 Sep 2016 2079

Un hoț ”înfierbântat” a fost făcut de rușine de patronul magazinului jefuit

07 Jul 2016 1993

Bancul zilei Un prieten de-al meu

29 Jul 2015 1488

Prezervativele, din partea casei Peste 100 de deţinuţi au trecut pragul camerei intime din Penitenciarul Poarta Albă

08 Jun 2015 1839

Nu-ți vine să crezi ce folosesc tinerele britanice în loc de prezervativ!

31 May 2015 4615

Bancul zilei Un tatic intra in farmacie cu baietelul de 8 ani de mana...

15 May 2015 1877

Banc Un tip în magazin...

13 May 2015 1846

Prezervativul - șansa la o viață sexuală în siguranță

08 May 2015 1756

Zeci de mii de seturi de prezervative, confiscate în PTF Constanţa Sud Agigea

07 May 2015 1871