Cele mai fascinante lucruri despre Craps!

Ești pasionat de zaruri și îți place cum se simte masa de joc atunci când intensitatea ajunge la limite atât de înalte că îți vine să te arunci chiar tu pe masa de joc pentru a învârti zarurile? Cam despre asta este vorba într-un joc de Craps și așa se traduce toată atmosfera pe care o vei resimți în fiecare sesiune de pariuri plasate la Craps. Și pentru că o atmosferă atât de bună nu poate da naștere decât la sesiuni pline de evenimente și strategii, în paragrafele următoare vei afla care sunt cele mai fascinante lucruri despre Craps și care de obicei apar atunci când oamenii fac lucruri din dragostea pentru acest joc de noroc. Trebuie să știi câteva detalii despre istoria acestui joc, așa că vom începe cu acestea.

Istoria jocului de Craps

Crapsul este un joc de zaruri care nu are origini foarte clar definite, dar cu siguranță provine de undeva din zona centrală de est a globului. Are un istoric destul de tumultos ceea ce a făcut ca detaliile despre proveniența jocului să nu fie foarte clare. Ceea ce știm cu toții este că mesele de Craps au avut mereu o atmosferă superioară față de orice alt joc din cazino, inclusiv 40 Super Hot care este cunoscut drept unul dintre cele mai populare sloturi din lume. În ceea ce privește drumul către teritoriul european, jocul a intrat destul de ușor în perioada secolului 20 când a dobândit o popularitate uriașă. Același scenariu a fost valabil și pentru continentul American.
 
Jocul de Craps a fost mereu cunoscut drept o alternativă foarte bună pentru un joc de noroc, atât în America cât și în alte zone ale globului. În ceea ce privește stilul de joc, Craps-ul se joacă cu ajutorul seturilor de câte două zaruri care se aruncă pe o masă unde jucătorii plasează pariuri. În fiecare rundă în care zarurile urmează să fie aruncate pe masa de joc, un jucător este responsabil pentru această aruncare care trebuie să fie făcută cât mai spectaculos în funcție de caracterul aruncătorului. Jocul nu este nici foarte simplu, dar nici complicat, iar setul de reguli este și el suficient de cuprinzător.

Unii jucători care nu sunt tocmai experimentați, ar putea găsi jocul de Craps cel puțin solicitant și destul de greu de înțeles. Indiferent de cât de începător este un jucător, jocul de Craps este dificil doar în primele runde și ajunge foarte rapid să fie un joc confortabil. Acestea fiind spuse și considerând calitatea sesiunilor jocului de Craps, iată care sunt lucruri pe care sigur nu le știai despre Craps.

Cu siguranță nu știai aceste lucruri despre Craps

Atunci când intri într-un cazino, te vei simți ca într-o altă lume cu care nu ai mai avut niciun contact până acum, iar asta se datorează în special cuvintelor folosite în cazino pentru fiecare masă de joc. Chiar dacă vorbim despre Poker, Craps sau Blackjack, jargonul folosit la aceste mese de joc nu mai este întâlnit nicăieri altundeva și este o adevărată plăcere să descoperi care este modul în care jucătorii din cazinouri comunică atunci când se află la mesele de joc. De exemplu, la mesele de Craps vei observa că se folosește o sintagmă destul de ciudată și agresivă numită “Ochi de Șarpe” sau Snake Eyes în engleză. Această sintagmă se folosește atunci când un jucător nimerește un doi pe zaruri.
 
Un alt lucru pe care nu îl știai despre Craps este că de cele mai multe ori când vezi foarte multă distracție la mesele de joc, acolo se află jucători care mereu preferă să meargă în cazino doar alături unii de ceilalți pentru că așa se simt cel mai bine. Deci atunci când simți că este foarte multă gălăgie în zona de Craps a cazinoului, nu ar trebui să te miri de faptul că acolo se află un grup de peste 20 de prieteni care vin foarte frecvent la cazino pentru că au această plăcere în comun.

Poți controla zarurile?

Un alt lucru ce nu este cunoscut despre Craps este că strategiile de Craps construiesc un zvon care circulă și vorbește despre faptul că zarurile ar putea fi controlate într-un fel pe care doar un profesionist l-ar putea cunoaște. Există unii jucători care cred că dacă vor arunca zarurile într-un mod special, aceștia ar reuși cumva să influențeze rezultatele zarurilor și să forțeze să obțină numerele pe care aceștia și le doresc.
 
Una dintre aceste strategii de control al zarurilor este să arunci cât de bine poți astfel încât să nu lași zarurile să se lovească de peretele opus al mesei de joc. Dacă zarurile se vor lovi de acel perete, nu mai contează cât de tare ai încercat să nimerești un număr pentru că ele se vor respinge din perete fiind influențat rezultatul. Dacă totuși știi ce trebuie să faci pentru a arunca zarurile astfel încât să nimerești rezultatul dorit, aruncă astfel încât să nu lovești nimic.

Concluzie

Cele mai fascinante lucruri despre Craps pot fi foarte multe. Chiar și când vorbim despre recorduri mondiale stabilite la acest joc. Cel mai mare pariu plasat vreodată la o masă de Craps aparține lui William Lee Bergstrom care a plasat 777.000 de dolari pe o singură aruncare de zaruri și a câștigat.
 
 
 
 
 
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.