Centrul „Teodor T. Burada” Constanța și-a asigurat serviciile lui Fuego pentru Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești (DOCUMENT)

  • Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești își propune să celebreze bogăția și diversitatea culturii pescărești din zonă, aducând laolaltă tradiții, obiceiuri și bucate delicioase. Constanța va fi gazda perfectă pentru acest eveniment care reunește localnicii și turiștii dornici să descopere farmecul și autenticitatea vieții de pescar. Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești se va desfășura în data de 24 mai 2024
 
Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” a cheltuit suma de 20.000 de lei pentru a achiziționa servicii de interpretare artistică, în cadrul Festivalului Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești.
 
Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești își propune să celebreze bogăția și diversitatea culturii pescărești din zonă, aducând laolaltă tradiții, obiceiuri și bucate delicioase. Constanța va fi gazda perfectă pentru acest eveniment care reunește localnicii și turiștii dornici să descopere farmecul și autenticitatea vieții de pescar. Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești se va desfășura în data de 24 mai 2024.
 
Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” va beneficia de serviciile artistului Fuego la acest eveniment.
 
Autoritatea contractantă a încheiat contractul cu firma Fuego Spectacole SRL. Atribuirea cumpărării directe a fost publicată în SEAP pe 1 aprilie 2024.
 
Amintim că în data de 28 martie 2024, Centrul Cultural „Teodor T. Burada” Constanța a atrbuit un contract asemănător firmei Art By Fuego SRL.
 
Despre Fuego Spectacole SRL
 
Conform termene.ro, Fuego Spectacole SRL are sediul în Vălenii de Munte, județul Prahova, bulevardul Nicolae Iorga nr. 72, există pe piață din anul 2022 și obiectul de activitate este „activități de interpretare artistică (spectacole)”.
 
În anul 2022, Fuego Spectacole SRL a înregistrat o cifră de afaceri egală cu 858.640 de lei, un profit de 804.980 de lei și un salariat.

 
Paul – Ciprian Surugiu (numele real al lui Fuego) este asociatul și administratorul firmei.
 

Conform termene.ro, el mai apare în firmele: Surugiu I. Paul Ciprian „Fuego” Întreprindere Individuală, Art By Fuego SRL, Music - Art By Fuego SRL și Fuego Star Live SRL (radiată).
 
Conform licitatiapublica.ro, Fuego Spectacole SRL are parafate opt cumpărări directe la nivelul României și unul singur în Constanța.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Spectacol de aproximativ 8.000 de euro la Constanța Centrul „Teodor T. Burada” o aduce pe artista Bibi pentru un show dedicat copiilor (DOCUMENTE) 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” se pregătește de 1 iunie. A închiriat scenă, ecran led, suntet și lumini. Iată pentru ce sumă (DOCUMENTE)

14 Apr 2024 500

Ai nevoie de permis de conducere categoria B Concurs de angajare la Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”

08 Apr 2024 755

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” Aproximativ 13.000 de euro cheltuiți pentru spectacolul lui Horia Brenciu (DOCUMENT)

06 Apr 2024 751

Cumpărări directe Constanța Centrul Cultural Județean „Teodor T. Burada" a semnat cu Art By Fuego SRL. Contract, în valoare de 20.000 de lei (DOCUMENT)

29 Mar 2024 595

Constanța Zilele Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” - 6 ani de la inaugurare

29 Mar 2024 577

Repartizarea unor spații către Teatrul „Căluțul de Mare” și către Centrul Cultural Județean „Teodor Burada” Constanța, pe masa consilierilor județeni (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 989

Cumpărări directe Casa Bulgărească Lipnița - Canlia, păzită de Direcția de Pază a Județului Constanța. Contractul, atribuit de Centrul Cultural Teodor „T. Burada“ (DOCUMENTE)

19 Mar 2024 504

Constanța Eveniment de lansare a albumului foto-documentar cu titlul „Mărțișoarele Flotei Naționale Române 1913. Colecția Anghel Georgian’’

06 Mar 2024 802

Achiziții Constanța De la cine a cumpărat Centrul Cultural Județean „Teodor T. Burada” servicii de pază și protecție (DOCUMENTE)

24 Feb 2024 1379

Ședință Consiliul Județean Constanța „Casa Bulgăreasca” din Lipnița va fi dată în administrare către Centrul Cultural Județean Constanta Teodor T. Burada

29 Jan 2024 707

Consiliul Județean Constanța a aprobat Organigrama, Statul de funcții și Regulamentul de Organizare și Funcționare de la Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” (DOCUMENT)

29 Dec 2023 1143

Doina Voivozeanu, om de cultură originar din Botoșani și care s-a format la Constanța

25 Aug 2023 1194

Ziua Imnului Național al României, celebrată la Constanța Program cultural – artistic complex și atractiv la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” (FOTO +VIDEO)

28 Jul 2023 1392

Centrul Cultural „Teodor T. Burada“ Tabăra „Kreator Art - Dobrogea“, desfășurată în localitatea 2 Mai din Constanța

13 Jul 2023 870

Primăria Constanța, partener al ediției aniversare a Festivalului de Muzică Ușoară de la Mamaia (DOCUMENT)

25 Jun 2023 1663