CFR Călători anunță întârzieri ale trenurilor. Vizate și trenuri pe ruta Mangalia

CFR Călători informează că în cursul nopţii 21/22 iulie 2023, din cauza condiţiilor meteorologice nefavoabile în zonele din vest și sudul țării, precum și în zona Petroșani, s-au produs deranjamente la infrastructura feroviară (lipsă de tensiune în linia de contact/ căderi copaci) ce au condus la întreruperea temporară a circulației pe mai multe secţii feroviare, survenid întârzieri cuprinse între 30 și peste 440 minute în circulaţia trenurilor CFR Călători, astfel:

• IR 78 București Nord – Budapesta, 218 minute.
• IR 79 Budapesta – București Nord, 439 minute.
• IR 1922 Arad – Mangalia, 400 minute.
• IR 1920 Mangalia – Arad, 230 minute.

În funcție de evoluția situației, sunt posibile și alte decalări ale orariilor trenurilor.

Pasagerii acestor trenuri au primit produse preambalate și apă în stațiile Târgu Jiu și Craiova., transmite CFR Călători. 

Circulația în zonele afectate se va desfășura în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA. Detalii despre situaţia circulaţiei pot fi solicitate la managerul infrastructurii feroviare – CFR SA, cel care organizează şi dirijează circulaţia tuturor trenurilor pe calea ferată.

CFR Călători a pus la dispoziția managerului de infrastructură -CFR SA, tracţiune diesel, imediat după producerea deranjamentelor.

În urma acestor deranjamente, circulatia trenurilor va fi afectata la nivelul intregii retele, fiind necesara decalari ale orelor normale de circulatie pentru asigurarea legaturilor la dedtinatia finala pentru toti pasagerii trenurilor întârziate., a mai punctat sursa citată. 

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru problemele întâmpinate.


Citește și:

 Furtunile din timpul nopții au dus la un trafic feroviar grav afectat. Iată în ce zone (FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.