Clinica NeoVista Constanța, prima clinică oftalmologică pediatrică din Dobrogea, și-a deschis porțile (FOTO+VIDEO)

  • Cu o populație de aproximativ 1 milion de locuitori, regiunea Dobrogei are nevoie de o clinică pentru   copii   în  care  să  se  poată  diagnostica  și  trata  cele  mai  importante  afecțiuni oftalmo-pedriatice
  • Clinica NeoVista din Constanța este  primul  centru medical dedicat oftalmologiei pediatrice, strabismului și ocluloplasticii în zona Dobrogei
  • „Un control la timp poate asigura o dezvoltare sănătoasă a vederii”  a declarat Raluca Nițescu în cadrul evenimentului de lansare al clinicii.
  • În luna martie și, probabil, vom prelungi și în luna aprilie, așteptăm toți copiii cu vârste de până în 3 ani să facă un control oftalmologic sub formă de screening, în mod gratuit la noi în clinică”, a punctat pentru cotidianul ZIUA de Constanța dr. Raluca Nițescu
  • NeoVista  a  fost  creată  cu  grijă  pentru  a  face  experiența medicală mai plăcută pentru cei mici
 


Clinica NeoVista din Constanța este  primul  centru medical dedicat oftalmologiei pediatrice, strabismului și ocluloplasticii în zona Dobrogei. Weekendul acesta și-a deschis porțile pentru pacienții din regiune, oferind servicii de cea mai bună calitate în domeniu, cu specialiști în domeniu supra-specializați și dedicați meseriei.
 


Cu o populație de aproximativ 1 milion de locuitori, regiunea Dobrogei are nevoie de o clinică pentru   copii   în  care  să  se  poată  diagnostica  și  trata  cele  mai  importante  afecțiuni ogtalmo-prdiatrice. Investiția semnificativă de peste un milion de lei aduce în Constanța servicii oftalmologice la cele  mai  înalte  standarte  și  aparaturi  de  ultimă generație adaptate consultului copiilor de toate vârstele.


 
Dr.  Raluca  Nițescu,  fondatoarea  clinicii  NeoVista,  este  supraspecializată  în  Oftalmologie Pediatrică și Strabism. Aceasta și-a dorit să aducă alături de ea la Constanța o echipă de profesioniști supra-specializași în diferite domenii ale Oftalmologiei și Chirurgiei Plastice.


 
„Problemele de sănătate oculară diagnosticate și tratate cât mai devreme, îi asigură copilului o vedere clară și o dezvoltare normală. În cadrul clinicii noastre, vom oferi atenție deosebită zonei perioculare: pleoapele, căile lacrimale, orbitele, mușchii extraoculari. La NeoVista vrem să ușurăm viața familiilor din Dobrogea prin a le oferii servicii medicale de calitate, protocolizate la standarde internaționale. Vreau să le spun părinților că nu există o vârstă minimă pentru a veni la controlul oftalmologic și că toată echipa de la NeoVista a lucrat pentru ca locul acesta să fie cât mai primitor pentru cei mici. Un control la timp poate asigura o dezvoltare sănătoasă a vederii”  a declarat Raluca Nițescu în cadrul evenimentului de lansare al clinicii.

 

Screening gratuit pentru copiii de până în 3 ani

 

„Să știți că mi-am dorit foarte tare să spun acest lucru. Controlul oftalmologic se face încă de vârstă mică și primii trei ani sunt cei mai importanți pentru dezvoltarea vederii pentru că, practic, un bebeluș se naște cu o vedere slabă – el vede doar umbre și ajunge ca până la 3 ani să vadă 100%. Este impresionant! Această perioadă de până la 3 ani este esențială pentru a se dezvolta vederea sănătos. În luna martie și, probabil, vom prelungi și în luna aprilie, așteptăm toți copiii cu vârste de până în 3 ani să facă un control oftalmologic sub formă de screening, în mod gratuit la noi în clinică”, a punctat pentru cotidianul ZIUA de Constanța dr. Raluca Nițescu, NeoVista.

 
Servicii specializate: NeoVista se distinge prin supraspecializările profesioniștilor medicali din echipa de oftalmologie. În clinică tratăm cele mai importante afecțiuni Oftalmo-pediatrice, Strabism, Ocluloplastică și ne îngrijim de frumusețea regiunii perioculare. NeoVista este o clinică pentru întreaga familie unde ne ocupăm și de vederea adulților.


 
Optică premium: Găsiți o mare diversitate de rame de copii pentru toate vârstele, inclusiv pentru  micuții  pacienți  foarte  energici  astfel  încât  jocurile  și  activitățile  sportive  să  se desfășoare în condiții de siguranță cu ochelarii la ochi, asigurându-le protecție și o vedere bună. Fiind o clinică specializată pentru copii încă de la vârste foarte mici, cunoaștem regulile  esențiale  pentru  alegerea  corectă  a  lentilelor  și a ramelor ochelarilor, astfel încât aceștia să fie ușori, estetici, în definitiv comozi de purtat întreaga zi.

 
Design  prietenos  pentru  copii:  NeoVista  a  fost  creată  cu  grijă  pentru  a  face  experiența medicală mai plăcută pentru cei mici. Sala de așteptare include un loc de joacă, iar cabinetele au un design atrăgător pentru copii.
 
Personal  calificat:  Echipa  NeoVista  este  formată  din  profesioniști  special  pregătiți  pentru lucrul cu copiii, asigurând o experiență prietenoasă și plăcută pentru cei mici și familiile lor.


 
NeoVista  vine  în  întâmpinarea  comunității  din  Constanța  și  Dobrogea  cu  un  angajament ferm pentru sănătatea ochilor copiilor, recunoscând importanța unui control oftalmologic de la  o  vârstă  fragedă.  Este  estimat  că  până  în  anul  2050,  jumătate  din  populația  globală, aproximativ  5  miliarde  de  oameni,  vor  fi  afectați  de  miopie.  NeoVista  pune  accent  pe reducerea progresiei miopiei pentru a preveni complicațiile oculare grave în viața adultă.
 
NeoVista invită toate familiile din Dobrogea să beneficieze de servicii medicale de calitate, la standarde  internaționale,  direct  în  inima  Constanței  (Str.  Mircea  cel  Bătrân  nr.  99C  et.  1). Pentru programări și mai multe informații pacienții sunt rugați să ne contacteze la 0374 499 499 sau direct pe site-ul www.neovista.ro.


 
Despre NeoVista

NeoVista este prima clinică din Constanța specializată pe oftalmologie pediatrică, strabism și oculoplastică. Fondată de dr. Raluca Nițescu, NeoVista reprezintă un centru medical dedicat sănătății ochilor copiilor din regiunea Dobrogei.
 
Despre Dr. Raluca Nițescu



Dr. Raluca Nițescu originară din Constanța, aduce cu ea o vastă experiență în Oftalmologia Pediatrică  și  Strabism,  obținută  la  Jules Stein Eye Institute, Pediatric Ophthalmology and Strabismus Department, University of California UCLA, Los Angeles, SUA.
 
Medic Primar Oftalmolog, Chirurg, FEBO-SP Supraspecializare: Oftalmologie Pediatrică și Strabism
Stagiu de pregatire: Clinica Oftapro, Bucuresti, departamentul de Oftalmologie Pediatrica și Strabism
 
International Fellow: Jules Stein Eye Institute, Pediatric Ophthalmology and Strabismus Department, University of California UCLA, Los Angeles, USA
 
Fellow of the European Board of Ophthalmology in Pediatric Ophthalmology and Strabismus Certified in „Clinical Science in Ophthalmology” and „Optics and Refraction in Ophthalmology” by the International Council of Ophthalmology
 
Coordonator workshop „Tehnici chirurgicale de bază în Strabism” în cadrul Congresului National al Societatii Române de Oftalmopedriatirie și Strabism 2023 Brasov, Romania
 
 Citește și

Spitalul Militar Constanța cumpără echipament oftalmologic (document)
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.