Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța caută ofertanți pentru lucrări de foraj (DOCUMENT)



Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a lansat un anunț de participare la licitație privind lucrări de foraj orizontal dirijat pentru subtraversari de linii CF/și sau drumuri de acces pentru lucrări de reparații și montaj de instalații energetice.

Valorea estimată este de 100.000 lei.

Data limită depunere ofertă este de 07.03.2024, ora 21:30.


Descriere contract

Achiziția de "Lucrări de foraj orizontal dirijat pentru subtraversări de linii CF/și sau drumuri de acces pentru lucrari de reparații și montaj de instalații energetice" constă în: Subtraversarea prin foraj dirijat cu 1 tub de 125 mm, pe o lungime de 120 m; Subtraversarea prin foraj dirijat cu 2 tuburi de 125 mm, pe o lungime de 90 m, respectând cerintele tehnice mentionate in caietul de sarcini nr.2888/ 17.01.2024.

Oferta tehnică trebuie sa corespunda tuturor cerințelor din caietul de sarcini. Ofertanții vor prezenta propunerea tehnică care va conține o descriere alucrarilor ofertate, astfel incat sa demonstreze corespondenta propunerii tehnice cu cerintele formulate in Caietul de Sarcini.

Oferta financiară va fi prezentata în lei, fara TVA. Oferta financiară nu trebuie să depășească valoarea totală estimată. Se va prezenta propunerea financiară, conform modelului atașat, pe care ofertantul îl poate accesa prin descarcărea fișierului atașat anunțului din SICAP.


Modalitatea de constituire a garanției de buna execuție: GBE trebuie să fie irevocabilă, necondiționată și se constituie prin:

a) virament bancar;
b) instrumente de garantare emise în condițiile legii astfel:
i. scrisori de garanție emise de instituții de credit bancare din România sau din alt stat;
ii. asigurări de garanții emise: - fie de societăți de asigurare care dețin autorizații de functionare emise in Romania sau intr-un alt stat membru al Uniunii Europene și/sau care sunt înscrise în registrele publicate pe site-ul Autorității de Supraveghere Financiară, dupa caz; - fie de societăți de asigurare din state terțe prin sucursale autorizate în România de către Autoritatea de Supraveghere Financiara;
c) prin depunerea la casierie a unor sume in numerar daca valoarea este mai mica de 5.000 lei;
d) prin rețineri succesive din sumele datorate pentru facturi parțiale;
e) prin combinarea a două sau mai multe dintre modalitațile de constituire prevăzute la lit. a)-c).

Criteriul de atribuire este oferta declarată câștigătoare va fi oferta cu prețul cel mai scăzut, care indeplinește toate cerințele caietului de sarcini.


În secțiunea Documente a materialului puteți consulta proiectul în integralitate. 





PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Decizii importante luate în prima ședință a Adunării Generale a Acţionarilor Companiei Naţionale „Administrația Porturilor Maritime” Constanţa din 2024

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.