Complexul Orient Perla din Năvodari a fost cumpărat de o societate controlată de Gabriel Comănescu

  • Vega Turism SA a aprobat ca Vega Travel International să achiziționeze Complexul Orient Perla din Năvodari
  • Transilvania Tour SRL este vânzătorul, care este controlată de către Jamil Mansour
 
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată hotărârea cu numărul 1 din data de 17 aprilie 2021, prin care societatea Vega Turism SA a luat mai multe hotărâri în cadrul Adunării Generale a Acționarilor.
 
Asociații Vega Turism SA sunt următorii: Navymar Shipping Company Ltd, care deține 24,0885%, GVC Investment Company Ltd, care deține 47,3090%, Upetrom Engineering SRL, care deține 3,6826% și Gabriel Valentin Comănescu, care deține 24,9156% din capitalul social.
 
În urma ședinței menționate, Vega Turism, care deține 40% din  capitalul social al firmel Vega Travel Internațional, a aprobat cumpărarea de către Vega Travel Internațional a activului denumit Complex Perla Orient, din Novădari, județul Constanța, situate pe strada Taberei nr. 1, de la proprietarul Transilvania Tour SRL, fiind format din 8 terenuri.
 

Despre Transilvania Tour SRL

 
Firma a fost înființată în anul 2004, având sediul social în localitatea Năvodari, pe strada Hanului. Asociat unic și administratorul firmei, care are un capital social de 200 de lei, este Jamil Mansour, cetățean libanez. În anul 2020, societatea a avut 0 salariați, la o cifră de afaceri de 250.000 lei, cu un profit de 139.518 lei.

El mai apare și în societatea Laricont 2007 SRL, societate pe care funcționează site-ul de cazări a Complexului Perla Orient.
 
Laricont 2007 SRL a fost înființată în anul 2007, având sediul social la aceeași adresă ca cealaltă firmă, pe strada Hanului din Năvodari. Jamil Mansour are un procent de 95% din capitalul social, 5% fiind deținute de către Sorin Florin Popa. Jamil Dib Mansour este administrator. În anul 2020, societatea a avut 18 salariați, la o cifră de afaceri de 506.208 lei, cu o pierdere de 944.030 lei.
 
Conform Confidas.ro, Sorin Florin Popa mai este asociat la Construcții Izolații SRL. 
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.