Actualitate

Consiliul Local Pantelimon a votat majorarea capitalului social al societăţii Ulmetum Service Pantelimon SRL

În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea asociatului unic al societăţii Ulmetum Service Pantelimon SRL din data de 31.05.2018.
 
Asociatul unic, Comuna Pantelimon, reprezentată de Consiliul Local Pantelimon, deţinător a 100% din capitalul social, a luat unele decizii importante în Adunarea Generală a Asociaţilor din data de 31.05.2018. Astfel, a fost aprobată modificarea capitalului social al SC Ulmetum Service Pantelimon SRL. Capitalul social a fost majorat, prin aport în numerar, cu 65.000 de lei, sumă ce a fost vărsată din bugetul local al comunei Pantelimon cu titlu de aport la capitalul social.
 
Ca urmare a modificărilor, capitalul social al societăţii va fi de 235.200 de lei. Capitalul social este divizat în părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare. Bulboacă Dan a fost împuternicit pentru a întocmi şi a semna actul adiţional de modificare a actului constitutiv al societăţii, precum şi pentru întocmirea şi semnarea actului constitutiv actualizat şi înregistrarea acestor documente la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pentru a administra reţeaua de apă potabilă şi canalizare a întregii comune Primăria Pantelimon şi-a înfiinţat firmă

03 Nov 2016 1642