Constanța Atenție șoferi! Se decopertează carosabilul pe strada Ștefan cel Mare! Traficul, restricționat în zonă

Foto: Primăria ConstantaTimp de două zile au loc lucrări pe strada Ștefan cel Mare din Constanța. Potrivit Primăriei Constanța, se decopertează carosabilul pe strada Ștefan cel Mare, iar lucrările se desfășoară cu restricții totale de trafic rutier

„Conducătorii auto sunt rugați să evite astăzi și mâine circulația pe strada Ștefan cel Mare, tronsonul cuprins între strada Avram Iancu și strada Atelierelor. Pe acest tronson se vor desfășura lucrări de frezare a carosabilului, traficul rutier fiind restricționat total, între orele 08:00-16:00. După finalizarea procesului de frezare a carosabilului, se va așterne asfalt și vor fi aplicate marcaje rutiere“ - au mai precizta reprezentanții Primăriei Constanța.

Pe strada Ștefan cel Mare, au fost reconstruite trotuarele, s-au înlocuit bordurile iar terenul a fost stabilizat prin așternerea de piatră. S-au amenajat casete pentru spații verzi unde se vor planta copaci.

„Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze autovehiculele pe aliniamentul stradal, pentru a permite accesul utilajelor.
De asemenea, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Citește și: 

FotoreportajLucrările de pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Constanța sunt aproape de final (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Mai mulți abonați rămân fără apă caldă și căldură! Lista punctelor termice, afectate

12 Mar 2024 917

Fotoreportaj Lucrările de pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Constanța sunt aproape de final (GALERIE FOTO)

10 Nov 2023 2196

Continuă lucrările de reabilitare a străzilor din municipiul Constanța! Unde se intervine

19 Oct 2023 990

FOTOREPORTAJ Cum arată strada Ștefan cel Mare din Constanța la câteva zile după ce a fost scos pavajul recent instalat (GALERIE FOTO+VIDEO)

14 May 2023 3744

Ștefan cel Mare, proiect la cheie, cu multe probleme în teren! Tronsonul cuprins între IG Duca și Ștefan Mihăileanu va fi betonat (GALERIE FOTO +VIDEO)

28 Jul 2022 7252

Fluid Development SRL a câștigat contractul pentru reabilitarea rețelor de distribuție energie termică de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța

21 Sep 2021 5092