Constanța Atenție, șoferi! Semaforizarea va fi întreruptă în intersecția de la Far săptămâna viitoare

Foto: Primăria ConstanțaLuni, 25 septembrie, începând cu ora 08:00 și până pe 29 septembrie, sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1Mai cu strada Caraiman va fi oprit total.

Potrivit Primăriei Constanța, aceasta măsură este necesară deoarece, conform proiectului de mobilitate urbană, care prevede modernizarea bulevardului 1 Mai și Șoseaua Mangaliei, geometria intersectiei se modifică rezultând necesitatea relocării elementelor sistemului de semaforizare.

De asemenea, se vor înlocui corpurile de semaforizare vechi cu unele noi, complet echipate cu lămpi led. Totodată, instalațiile electrice vor fi înlocuite.

„Până la repunerea în funcțiune a noului sistem de semaforizare, traficul rutier va fi dirijat de polițiști rutieri.
Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și rugăm participanții la trafic, dacă au posibilitatea, să evite pentru câteva zile traficul prin această intersecție folosind rute alternative.
În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Citește și: 

Accident rutier în zona Far din municipiul Constanța. Un motociclist implicat (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.