Constanța Atenție șoferi! Traficul este restricționat astăzi pe strada B. P. Hașdeu pentru efectuarea unor lucrări

Foto: Primăria ConstantaAstăzi, până la ora 18:00, accesul în bulevardul Alexandru Lăpușneanu dinspre strada B. P. Hașdeu este restricționat pentru așternerea stratului de uzură pe bulevard.

Reprezentanții Primăriei Constanța roagă participanții la trafic să evite această intersecție în intervalul orar menționat, folosind rute alternative.

Facem apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.

Lucrările fac parte din proiectul de îmbunătățire a mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și stațiunea Mamaia (b-dul 1 Decembrie 1918 și b-dul Alexandru Lăpușneanu).  În ceea ce privește amenajările urbane, acest sector de drum va fi dotat cu stații de transport public modernizate, mobilier urban inteligent alimentat de energie solară prevăzut cu senzori pentru măsurarea calității aerului, sisteme de informare cetățeni cu mesaje variabile, o rețea nouă de iluminat public pentru carosabil, iluminat smart la trecerile pentru pietoni, spații verzi și sistem de irigații.

Citește și: 

Trafic îngreunat pe bulevardul 1 Mai din Constanța din cauza lucrărilor de reabilitare
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Restricții de trafic în Constanța, pe străzile Bogdan Petriceicu Hașdeu și Ioan Borcea

31 May 2023 927