Constanța Campania de colectare a donațiilor pentru refugiații Ucraina, în plină desfășurare la Pavilionul Expozițional. Ce produse sunt necesare

Campania de colectare a donațiilor este în plină desfășurare la Pavilionul Expozițional. Foto: Primăria ConstanțaConstanțenii s-au mobilizat exemplar pentru ajutorarea semenilor care au fugit din calea războiului.

Pavilionul Expozițional din Constanța a devenit un adevărat hub umanitar, informează Primăria Constanța. 

Campania de colectare a donațiilor este în plină desfășurare.

„Vă așteptăm la sediul din bulevardul Mamaia, nr. 331, zilnic, între orele 08:00-20:00, pentru a face donații.

Este nevoie de produse de igienă, produse alimentare, fructe, legume, produse pentru copii și bebeluși.

Vă rugăm să nu mai donați haine, întrucât s-au primit mii de articole de vestimentație.

De asemenea, sunt necesare produse alimentare gata de consum pentru familiile care se prezintă la Pavilionul Expozițional“ - au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.


Drept mulțumire pentru sprijinul acordat, foarte mulți ucraineni care au primit ajutor și-au manifestat dorința de a participa activ la acțiunile de voluntariat.

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor ucraineni aflați în tranzit sau stabiliți în municipiul Constanța pentru o perioadă mai lungă de timp, Consiliul de Administrație al CT BUS S.A a decis să ia măsura de acordare de gratuitate la transportul în comun pe baza pașaportului, a cărții de identitate sau a unui document care le atestă calitatea de refugiat.

„O parte din ei au apelat la serviciul public de transport persoane, însă au întâmpinat dificultăți cu moneda ucraineană care nu poate fi schimbată decât la o singură bancă, într-o anumită limită.

Pentru  detalii suplimentare privind donațiile, puteți suna sau trimite un mesaj la numărul de telefon 0799.400.358, folosit inclusiv în aplicația WhatsApp.



0737.552.271 este numărul de telefon la pot apela persoanele care au nevoie de spații de cazare sau cei care vor să găzduiască refugiați“ - au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constănțenii ajută refugiații ucraineni Care va fi programul de primire a donațiilor la Pavilionul Expozițional

07 Apr 2022 1226

Constanța. Ajutor pentru Ucraina. La Pavilionul Expozițional, produsele alimentare sunt cele mai căutate (GALERIE FOTO)

28 Mar 2022 1671

Constanța, bunătate și omenie! Unde pot suna persoanele care doresc să doneze alimente pentru refugiații din Ucraina

24 Mar 2022 1471

Constanța Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret ”Jean Constantin” vă invită la film. Banii strânși vor fi donați refugiaților

15 Mar 2022 2720

Clădirea Primăriei Constanța va fi iluminată în culorile drapelului Ucrainei. Unde se poate dona pentru cetățenii ucraineni (GALERIE FOTO)

07 Mar 2022 1311

Mihai Lupu, în vizită la centrul de colectare pentru donații, înființat pentru refugiații ucraineni (GALERIE FOTO)

02 Mar 2022 1284

Constănțenii nu au rămas indiferenți! Mii de produse au ajuns la refugiații ucraineni. Unde se poate dona (GALERIE FOTO)

01 Mar 2022 1800