Constanța Competiția Polar Bear Challenge și-a desemnat câștigătorii (GALERIE FOTO+VIDEO)

Competiția Polar Bear Challenge, desfășurată în perioada 13 Ianuarie - 03 Februarie la ora 13:00 (4 weekenduri, 8 zile de bălăceală), în stațiunea Mamaia a ajuns la final.

Concurenții s-au înfruntat pentru următoarele premii: 
Locul 1, denumit și Polar Bear = un abonament la @iaki.spa timp de 1 an (piscină interioară, saune, jacuzzi, sala de fitness. In valoare de 6000ron)
Locul 2, Pinguinul = un curs de introducere kite asigurat de@wegosnow_
S-a oferit și un premiu de participare pentru cei prezenți în toate cele 8 zile: 1 sezlong gratis pe perioada unei luni din vara (in valoare de 1200ron/pers).

Câștigătorii au fost aleși în funcție de suma minutelor petrecute în apă pe durata celor 8 zile.

Pentru a face față mai ușor temperaturilor scăzute, concurenții au primit vin fiert și ceai, acompaniate de un frumos foc de tabără.

„A ieșit foarte hbine concursul. temperatura în medie a fost cu 5 grade mai puțin mai mică față de anul trecut. Câștigătorii vor fi trei dintre concurenți care au stat împreună în toate cele opt zile, în total fiecare câte 193 de zile. În al doilea weekend au fost aproximativ 3 grade dar cu vânt puternic“ - a menționat Ștefan Andrei, unul dintre organizatorii competiției. 

„I-am asistat din prima zi, toată lumea este bine, nu a fost nicio intervenție. temperatura apei mării are aproximativ 4-5 grade“ - a precizat Alexandru Vizireanu, salvamar. 
 

Citește și: 

Pollar Bear Challenge, pe plaja de la Zoom Beach, Constanța (FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pollar Bear Challenge, pe plaja de la Zoom Beach, Constanța (FOTO+VIDEO)

13 Jan 2024 1444