Constanța Se montează gardul ce împrejmuiește Parcul de la Gară! Cum arată acum parcul (GALERIE FOTO+VIDEO)

Zilele acestea au început lucrările la gardul parcului din zona Gării CFR Din Constanța.

După ce a fost realizată centura de beton a gardului, acum este montat gardul ce împrejmuiește gardul.

Amintim că, în parcul de la Gară din Constanța se lucrează de câteva luni, în zonă urmând a fi plantați 130 de copaci și să fie crescută suprafața de spațiu verde cu 2000 mp. 

Au fost dezafectate vechile alei, s-a introdus sistemul de irigații, au fost executate șanțurile pentru introducerea fibrei optice și a cablurilor pentru sistemul de iluminat modern și s-a realizat suportul de piatră pentru amenajarea noilor alei.

.„Reamintim că proiectul se derulează în baza avizelor si autorizațiilor obținute din partea instituțiilor abilitate, inclusiv cele de mediu, iar lucrările sunt efectuate conform contractului încheiat cu antreprenorul și cu normele legale în vigoare.

Proiectul REAMENAJAREA SPAȚIULUI PUBLIC DIN ZONA PARCULUI GĂRII urmărește creșterea suprafeței de spații verzi în zonă, îmbunătățirea accesibilității la elementele de cadru natural, precum și îmbunătățirea calității spațiului public urban.

Valoarea totală a investiției este de 17.474.195,86 lei cu TVA“ - au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.Citește și: 

În ce stadiu sunt lucrările de reabilitare a Parcului din zona Gării CFR Constanța (GALERIE FOTO

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Stadiul lucrărilor Parcul de la Gară, din Constanța, este împrejmuit cu gard de beton (FOTO+VIDEO)

29 Jan 2024 3295