#ConstantaEsteBine Eliminările sunt multe și intensive






 
Tot ce este nerezolvat și neprocesat iese la suprafață. Mult timp am tot cârcotit împotriva ”sistemului de sănătate „de stat”, pentru că m-am ciocnit repetat de dificultățile sale.
 
Fiind nevoită să rezolv o situație foarte dificilă de sănătate a mamei, am stat imersată în structurile de sistem zile întregi.
Să cauți un diagnostic pe care nimeni nu-l identifică, alături de un pacient nedeplasabil și cu dureri este o aventură.
 
M-am poziționat mental ca un călător într-o aventură dificilă. Și am căutat la fiecare pas soluții și aliați. Deși mintea aducea la suprafață gânduri de ”văleu, ce mă fac” și impulsuri ”hai să fugim de aici”, le-am observat, le-am lăsat să fie și mi-am focalizat întreaga atenție pe găsirea de soluții la fiecare pas. Am discutat cu fiecare om pe care destinul l-a adus în calea mea.
 
Am întâlnit un înger pe ambulanță, un om atât de sufletist, de empatic și bine conectat social (cunoștea pe toată lumea, oriunde mergeam) încât mi-a fost alături în toate drumurile de colo colo.
 
Am întâlnit alți îngeri umani în secțiile de urgență, la investigații, în cabinetele de specialitate sau de medicina a familie. Mi-au fost toți alături, fiecare cum a putut. Inclusiv medicul de familie, a venit în trening și papuci la 9 seara, să-mi completeze un bilet de trimitere pentru internare. Și medicul specialist, care mi-a telefonat, în timp ce era în mașină, în drum spre casă, să-mi împărtășească diagnosticul de la investigație și să-mi dea soluții pentru mai departe, inclusiv contactul telefonic al altui medic, ce mi-a răspuns seara la telefon.

 
Am simțit maximă recunoștință pentru toate conexiunile ce s-au format, ca un lanț bine uns, și care au dus la găsirea diagnosticului și a soluției.
Sunt îngeri pretutindeni în sistemul de sănătate. Sunt oameni plin de bunăvoință și amabilitate, în ciuda oboselii, suprasolicitării și sistemului, care limitează posibilitățile de acțiune. Cine lucrează cu suferința umană, non-stop, o face pentru că în profunzimea sufletului, simte că asta este misiunea și dedicația.

 
Oferă devoțiune, dăruire de Iubire și din serviciu.
Dacă rămâi în stare de centrare și liniște, ai răbdare infinită, nu arunci gânduri agresive și conștientizezi critica atunci când apare (transformând-o în evaluare realistă a situației), totul se leagă și se conectează, pentru că Devoțiunea este o cale de transformare interioară dificilă, dar rapidă.
Suferința mamei din ultimele două luni mi-a adus o senzație de ”nod în gât” pentru că nu găseam diagnosticul (care este, realmente, ciudat și dificil).
 
Apropo de gât și modul în care apar durerile, simbolica acestora este ”când nu obțin ce vreau, totul îmi stă în gât și mă doare”.
 
De aceea durerile de gât apar mai ales la copii.
Ei vor multe, dar primesc puțin din ceea ce vor.
Și somatizează refuzul împlinirii dorințelor.
 
Vorbim detaliat despre durerile de gât în Webinarul din această seară
https://holisticshop.ro/.../webinar-martie-au-gatul-ma.../
la care vă invit să vă împărtășesc povestea mea din ultimele zile, în special modul în care durerea de gât, nodul în gât, tot disconfortul din gât au dispărut instant, când lanțul întâmplărilor prin care am trecut s-a încheiat.
 
Și soluția a apărut, atunci când a fost momentul potrivit. Atât de repede se poate petrece vindecarea.
 
Cu siguranță și voi aveți povești asemănătoare. Haideți să descoperim împreună cât de fantastic funcționează corpul fizic și cum se conectează acesta cu energia Sufletului, cu povestea minții și cu destinul exterior.
https://holisticshop.ro/.../webinar-martie-au-gatul-ma.../
 
Săptămâna aceasta am trăit miracole, apărute în momente de întuneric și confuzie.
 
Am aplicat practic toate tehnicile cunoscute și m-am menținut în cea mai bună stare, într-o perioadă personală dificilă. Acum sunt bine. Și mama este bine, a găsit un loc extraordinar și oameni buni, profesioniști, care o ajută să-și revină.
Mai multe despre întâmplare și despre lecția ei, diseară, la Webinar, într-o discuție plină de emoții, de învățăminte și de împărtășire.
https://holisticshop.ro/.../webinar-martie-au-gatul-ma.../
Pentru astăzi, să avem o zi de lună în scădere cât mai eficientă și să căutăm continuu micile miracole și îngerii umani prin care se întâmplă, indiferent de situația în care ne aflăm, fiecare dintre noi.

Îngerii sunt aici pe pământ. Și oferă miracole zilnic. Primim?

Articol și foto: ZyannaOrinda/Facebook.com

Citește și
Valul 3 de energie – partea întâi – ziua 10 5 martie 2024 ”Învață-i pe oameni să fie creatori, nu consumatori”

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstanțaEsteBine Valul cinci de energie - partea întâi - ziua 4. 27 aprilie 2024. Suntem într-un week-end plin de energie și mai echilibrat

27 Apr 2024 191

#ConstanțaEsteBine Valul cinci de energie - partea întâi - ziua 3. 26 aprilie 2024. Prima zi de Mercur direct, după aproape patru săptămâni de tulburări energetice și probleme de comunicare

26 Apr 2024 346

#ConstantaEsteBine Valul 5 de energie – partea întâi – ziua 2.Trecerea de la o frecvență de vibrație la alta se poate face cu multă ușurință.

25 Apr 2024 323

#ConstanțaEsteBine 24 aprilie 2024. S-a schimbat energia

24 Apr 2024 430

#ConstantaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 14. 22 aprilie 2024- Suntem în vârful valului de energie

22 Apr 2024 389

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 13. 21 aprilie 2024. Schimbarea

21 Apr 2024 400

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 11. 19 aprilie 2024. Mercur retrograd, luna creștere, variații termice masive

19 Apr 2024 391

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua - ziua 9 .17 aprilie 2024. Ne aflăm în plin val de lună în creștere

17 Apr 2024 433

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 6 14 aprilie 2024 Sunteți în pline energii de vârtej și schimbări?

14 Apr 2024 434

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 5. 13 aprilie 2024. Cea mai intens energetică zi a tranzitului lui Mercur retrograd

13 Apr 2024 589

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 4. 12 aprilie 2024. Luna este în creștere, și planeta Mercur este încă în tranzit retrograd

12 Apr 2024 487

Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 3. 11 aprilie 2024, astăzi este despre observarea, cu ochii larg deschiși, a vieții

11 Apr 2024 454

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 2. 10 aprilie 2024. Zi de miercuri, mijloc de săptămână și mijloc de tranzit de Mercur retrograd

10 Apr 2024 442

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 1 9 aprilie 2024 A trecut eclipsa de soare

09 Apr 2024 453

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 14 8 aprilie 2024 Luna nouă în Berbec

08 Apr 2024 469