Continuă curățenia de primăvară în municipiul Constanța. În ce zone acționează echipele de muncitori

foto: Primăria ConstanțaÎn pregătire pentru sărbătoarea Paștelui, dar și pentru sezonul estival, în municipiul Constanța au loc zilnic activități de ecologizare, igienizare pentru a avea un oraș curat.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, echipele municipalității, ale operatorului de salubrizare, precum și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat sunt prezente în toate zonele orașului pentru a efectua activități de igienizare.

De îngrijire beneficiază și spațiile verzi.

„Se greblează frunzele și crengile uscate, se cosește iarba, se transportă resturile vegetale și sunt măturate aleile. Pe taluzurile Mării Negre se lucrează intens la degajarea zonei de vegetație prin cosire, greblare și ulterior salubrizare.

Echipele prestatorilor de servicii sunt prezente zilele acestea în parcurile publice, faleza Cazino Constanța, sensurile giratorii și intersecțiile de pe bulevardele principale, zona verde aferentă parcărilor, cartierele Compozitori, Cireșica, Tomis Nord (str. Suceava, str. D.Eugeniu), Poarta 6 (str. Brizei), Faleza Nord (între str. Bucovinei și str. Renașterii), Tomis I și Tomis II.

În paralel, continuă și lucrările de toaletare a arborilor în funcție de solicitările venite din partea constănțenilor. În această perioadă, echipele municipalității acționează în zona centrală (bd. Mamaia, str I.G.Duca, str. Muncel, str. Ioan Borcea), cartierele Inel I și Inel II, Casa de Cultură, Tomis III, Tomis Nord și Poarta 6“ - au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

„Niciun cartier nu este omis fie că vorbim despre centrul orașului, periferie, zone publice, alei de promenadă, parcuri, piețe și alte zone de interes public.

Munca echipelor este de cele mai multe ori îngreunată de autoturismele staționate pe trotuare, fapt pentru care vă solicităm să nu parcați în zonele în care se lucrează pentru a nu îngreuna accesul utilajelor“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Primăria Comunei Mereni, județul Constanța a atribuit un contract de servicii de curățenie (DOCUMENT)

12 Apr 2024 1107

Administrația Fondului Imobiliar SRL scoate la licitație serviciile de curățenie în spațiile administrate. Contractul se ridică la peste 170.000 de euro fără TVA

19 Mar 2024 648

Aproape 95.000 de euro K1 Tot SRL, din București, va face curățenie în sediile CERONAV din Constanța și Galați! (DOCUMENT)

09 Mar 2024 756

Direcția Generală Asistență Socială din cadrul Primăriei Constanța caută o firmă care va face curățenie în Pavilioanele pentru pensionari (DOCUMENT)

15 Feb 2024 746

Societatea Exclusiv Auto ENB SRL angajează femeie la curățenie cu normă întreagă

08 Feb 2024 716

Licitații Constanța Licitație organizată de Nuclearelectrica Serv SRL pentru achiziția de produse de curățenie și igienă

13 Jan 2024 872

Primăria Constanța Curățenie de toamnă în cartierul Henri Coandă

17 Nov 2023 742

Bug's Done Cleaning SRL, o nouă firmă de curățenie înființată în Constanța

04 Nov 2023 993

Licitații publice După contestația de la CNSC, Primăria Constanța a schimbat câștigătorul achiziției de servicii de curățenie (DOCUMENT)

30 Oct 2023 1034

Angajări Constanța Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Constanța angajează

03 Oct 2023 1851

CNSC cere reevaluarea ofertei câștigătoare. Este vizat contractul de servicii de curățenie Contestatorul acuză Primăria Constanța de superficialitate în evaluarea ofertelor și de lipsă de imparțialitate (DOCUMENT)

15 Sep 2023 1698

Premierul Marcel Ciolacu despre accidentul de la 2 Mai. „ Din păcate, prin modul în care au acţionat anumiţi poliţişti au devenit complici morali la crimă“

24 Aug 2023 976

Cip Avantaj SRL bifează un contract de servicii de curățenie și în sediile SPIT Constanța (DOCUMENT)

09 Mar 2023 1311

Cip Avantaj SRL din Tulcea face curățenie în spațiile administrate de AFI SRL Constanța (DOCUMENT)

08 Mar 2023 1698

Polaris M Holding Constanța angajează femeie de serviciu

31 May 2022 1609